IRC-Galleria

Nemimonde

Nemimonde

Randomi hullu.Tervetuloa nuoruuteni hautausmaalle.

Iksu perkele :DTiistai 10.10.2006 12:43

Googleta "(nimesi) on" ja postaa 10 ensimmäistä tulosta ja sitten vielä (ihanko totta?) haastat 5 ihmistä mukaan:

Miia, Mia on naisen etunimi. Se on ollut vuodesta 1984 suomalaisessa ... Kansanomaisessa käytössä Miia on ollut Mirjamin ja Mirjan kutsumamuoto. ...

Miia Rakas ystävä. Tuttu verrattain lyhyen ajan takaa, mutta kuitenkin usein tuntuu ... Miia on vieraillut muutamaan otteeseen täällä Turussa, kesällä 2001 ...

Rakkaus syntyperäiseen ranskalaiseen siivittää Miia Lehtisen kieliopintoja. ... Seurustelun syvenemisen myötä Miia ryhtyi harkitsemaan ranskan kielen ... (Mitä vittua,rakastanko ranskalaista? :O )

Miia on 34-vuotias näyttelijä ja pienen Oona-tytön äiti. ... Miia on vieraillut myös KokoTeatterissa, Porin teatterissa ja tehnyt kuunnelmia sekä TV- ja ...

Henkinen ikä (testattu) hädin tuskin 17, hektinen ja hiukka mielenvikaisten ihmisten seuraan hakeutuva dramaqueen Miia rakastaa hyvää fiilistä, pinkkiä, ... (Muuten hyvä mutta inhoon pinkkiä)

Oikeudentuntoinen ja rakkaudenkipeä runotyttö Miia on muun perheensä tavoin ... Nuoresta iästään huolimatta Miia on joutunut hirvittävien valintojen eteen. ... (truu juttu mutta en mä mitään joudu valitsemaan)

Miia opiskelee kolmatta vuotta Savonlinnan OKL:ssa erikoistumisaineinaan ... Miia on kotoisin Jyväskylästä. Hän harrastaa elokuvia ja lukemista. ... (Loppu on periaatteessa totta)

Suurin toivein kodista, miehestä ja perheestä Miia lähtee uhkarohkeasti Tanskaan ... Miia totuttautuu pikkuhiljaa uuteen ympäristöönsä iloiten samalla ... (YHYY!)

miia on kaunis ja sievä. minusta miian pitää voittaa!!! 4.2.2006 Klo 13:08 jenny ... Miia on todella kaunis ja kypsä, ei mikään tytönheitukka. ... (Kiitos google <3)

Pöydän ääressä Miia on tarina eräästä syksyisestä lokakuusta, ja siitä, ... Ystävykset Miia ja Emilia tapaavat vanhan yhteisen luokkatoverinsa Villen ja ... (Musta on tehty leffakin <3 )


Mä en viitti ketään muuta haastaa muutakun Rikshan joka kiusas mua eilen :D Että alappas hommiin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.