IRC-Galleria

Nemimonde

Nemimonde

Randomi hullu.Tervetuloa nuoruuteni hautausmaalle.

Blogimerkintä

« Uudempi -
ROMANTTINEN RAKKAUS
1. Minkä ikäisenä ihastuit ensimmäisen kerran? - Ei tarkkaa muistikuvaa, mut veikkaisin että varmaan ihan pentuna. Penskana ainakin tuppasin ihastumaan usein.

2. Oletko ollut oikeasti rakastunut? - Muutamia kertoja.
3. Minkä ikäisenä sait ensisuudelmasi? - 10-vuotiaana ja se oli kyllä ihan hirveää :D

4. Mikä on ollut pisin parisuhteesi? - Nykyinen, 13 vuotta
5. Minkä olet joutunut oppimaan rakkaudesta kantapään kautta? - Että ihastumisia voi tulla voimakkaitakin ihan milloin tahansa, eri asia lähteekö tekemään niille jotain.

6. Miten tärkeää seksi on sulle? - Ei kovinkaan tärkeää loppuunsa.
7. Mikä luonteenpiirre on kumppanissa kaikkein tärkein? - Ei voi sanoo vaan yhtä, joten sanon että huumorintaju, luotettavuus ja avoimmuus.

8. Mitä haluaisit toiselta lahjaksi? - JP:ltä on sillon tällön kiva saada kukkia ja suklaata, mut toisaalta enemmän arvostan aina vaivannäköä.

9. Miten usein sun mielestä saa sanoa rakastavansa toista? - Niin usein kuin itestä tuntuu.

10. Mikä olisi sulle syy erota? - Jos suhteesta tulee siihen pisteeseen huono, että kumpikaan ei halua kehittää sitä tai suostu puhumaan asiasta. Tai tulen kohdelluksi harvinaisen huonosti.

PERHE
1. Onko sun perhe hyvin toimeentuleva? - Vaihtelee.
2. Lasketko lemmikit perheenjäseniksi? - Olen laskenut.
3. Miten iso ikäero sulla on sisaruksiisi? - 3 vuotta.
4. Onko sun suvussa joku jonka kanssa et vain tule toimeen? - No tavallaan. Kyse ei oo niinkään toimeen tulemisesta, lähinnä että en jaksa sitä vuosien esittämistä tiettyyn suuntaan suvusta, että ois kaikki hyvin ja ihanaa ja mitään virheitä ei olla koskaan tehty elämässä. Toisaalta tässäkin asiassa joutu olemaan tekemisissä niin kauan, kun oli isovanhemmat siltä puolelta elossa. Nyt ei oo joutunut enää vuosiin.

5. Miten paljon olet tekemisissä serkkujesi kanssa? - Nuorempana olin enemmän, nyt en niinkään paljoa. Joidenkin osalta vähän harmittaa.

6. Onko sun vanhemmat korkeakoulutettuja ja tuleeko sinusta sellainen? - Toinen vanhemmista on ja oon kyllä vähän skeptinen.

7. Millaisessa talossa asutte? - Mie asun kerrostalossa ja muut asuu omakotitaloissa :D

8. Mitä arvoja olet perinyt vanhemmiltasi? - En oikein tiiä. Tuppaan olemaan aika kyseenalaistava ja nimenomaan arvot tuntuu, että oon saattanut muodostaa ne itse. Varmaan vanhempien ihmisten kunnioittaminen? Ja ehkä että työt pitää tehä kunnolla.

9. Mitä mieltä olet vanhempiesi nimimausta? - En oikein erikoisemmin mieltä.

10. Oletko kateellinen sisaruksillesi? Mistä? -Vähän kade isoveljelle että sillä on oma talo. Mut en oikeen muuten tiiä.

PARAS YSTÄVÄ
1. Mikä hänessä on ihaninta? - 1. Tietynlainen rohkeus, vähän samanhenkisyys 2. Itsenäisyys ja erilaiset mielipiteet 3. Energia ja on enemmän, kun miltä antaa vaikuttaa olevan. Kaikissa myös jotenkin huumorintaju on vaan <3 <3 <3.

2. Mikä hänessä vituttaa? - 1. Vähän tällä hetkellä, että on itsetunto alhaalla. Tavallaan kun näkee ite toisen vaan niin mahtavana, upeana ja kauniina, niin harmittaa. 2. Välillä ehkä liian sarkastinen huomaamattaan. 3. Ajaa itsensä välillä ongelmiin.

3. Mikä teissä on samaa? - Huumorintaju aika pitkälti, sit eri luonteenpiirteet osittain. Myös musiikkimaku osittain. Sama syntymävuosi. Sama koulu aikoinaan hetken aikaa :D

4. Mikä on ollut teidän pahin riita? - Ei myö silleen oikeestaan riidellä, lähinnä väitellään.

5. Jos lähtisitte yhdessä lomalle niin mihin menisitte? - Jaa-a xD Varmaan johonkin tosi randomiin paikkaan

6. Oletko läheinen hänen perheensä kanssa? -En oikeestaan, siis tiiän perheet mutta ei oo tullu sen kummemmin tutustuttua kenenkään perheeseen. Toisaalta ymmärrän, kun erilaiset tilanteet yms.

7. Mistä kappaleesta hän tulee mieleen? - 1. Jostain syystä tulee enemmän bändejä kuin kappaleita mieleen. CMX, Zen Cafe, Turmion kätilöt yms. Ehkä Zen Cafe -Piha ilman sadettajaa. 2. Rauli Badding Somerjoki -Ikkunaprinsessa tai Dir en Grey -Whazzup 3. Hitto, taas hankala. Bändejä tulee mieleen Maj Karma ja Apulanta. Osittain Aqua -Barbie Girl, mutta aikamoisella ironialla.

8. Milloin olet nähnyt häntä viimeksi ja mitä teitte? - Täysin fyysisesti viimeks viime vuonna nähtiin porukalla ja sielu itkee ku ei oo päästy näkemään pitkään aikaan :'( Toivottavasti ens kuussa onnistuis. Ja taidettiin olla mökillä juomassa ja saunottiin yms. Videopuhelua ollaan viimeks tehty kai muutamia viikkoja sitten?

9. Missä tapasitte ensimmäisen kerran? - Kympillä
10. Uskotko että olette aina ystäviä? - Toivon todella, että ollaan <3 <3 <3

KAVERIT
1. Oletko mielestäsi suosittu? - En todellakaan xD Oon ihminen, josta on helppo pitää äkkiseltään, mutta liian outo että kovinkaan moni jaksaisi :D Plus alan olemaan ystävien suhteen aika nirso.

2. Montako ihmistä sun luokalla on? - En oo koulussa
3. Onko sua kiusattu tai oletko itse kiusannut? - On kiusattu, en ole omasta mielestäni kiusannut mutta pelkään, että joku on saattanut kokea sen niin. Pyydän anteeksi, jos joku tulee ottamaan koskaan asiaa puheeksi.

4. Osallistutko ikinä bileisiin? - Mielellään kyllä, vähän riippuu ajankohdasta ja bileistä. Ja jos on kutsuttu.

5. Mitä et antaisi kaverille anteeksi? - Jatkuvaa valehtelua, selkäänpuukottamista, hylkäämistä, jatkuvaa vähättelyä ja nöyryyttämistä. Miulla on pitkä pinna ja yksittäisiä asioita annan anteeksi ja oon koittanut myös olla huomattavan anteeksiantavainen, mutta oon myös alkanut oppimaan tekemään rajoja siitä huolimatta, missä asemassa ihminen on miun elämässä.

6. Vaikuttaako kaverin ulkonäkö siihen mitä ajattelet hänestä? - Ei.
7. Minkä ikäisiä sun kaverit on? - Vaihtelee himppusen ihteeni vanhemmista huomattavasti ihteäni nuorempiin.

8. Ootko saanut kavereita harrastuksista? - Jep ^^
9. Voiko sukulainen olla sun mielestä kaveri? - Mikspä ei?
10. Oletko tavannut nettikavereita livenä? -Joitain olen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.