IRC-Galleria

Nemimonde

Nemimonde

Randomi hullu.Tervetuloa nuoruuteni hautausmaalle.

En haastele ketään.Sunnuntai 05.08.2007 03:12

TEHTÄVÄNANTO: Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :>

1. Teen monet asiat väärinpäin tai omituisesti,esim. Kuorin kaikki asiat väärinpäin, en osaa lukea roomalaista kelloa vaan ainoastaan digitaalisen 24-systeemillä,puhallan lasiin ennenkuin kaadan siihen mitään,en osaa niistää.Silti en ole halunnut tai oppinut korjaamaan näitä,vaan olen oppinut elämään asioiden kanssa.

2. Olen yllättävän herkkä vaikka ulkokuori onkin kovempi ja aina en näytä,jos joku asia haittaa
minua tai loukkaa.Olen liian ylpeä itkeäkseni juuri kenenkään edessä,ja häpeän liikaa itkemistäni.Loukkaannun joskus helposti ja saatan saada siitä mielipahaa ja pienimuotoisen masennuksen johtuen siitä tunteesta,että kukaan ei hyväksy minua täysin ja tunnen olevani yksin.

3. Olen miettinyt usein tosissani,olenko oikeasti hullu vai en,koska minulla on niin omituisia tapoja ja mielipiteitä ja näkemyksiä. Esim. Niklaksen kuolema on aiheuttanut minulla usein mietintää olenko seonnut surusta ja olenko tenhyt oikein vai väärin.

4. Tykkään siitä kun mahaani piirrellään sormella kuvioita,koska se aiheuttaa mukavia kylmiä väreitä.

5. Minulla on helvetin huono itsetunto ja pelkään hirveästi tuomitsemista,arvostelua ja kritiikkiä. En ole koskaan osannut nähdä itseäni kauniina,enkä ole oppinut kun muut ovat kiusanneet minua rumaksi ja lihavaksi.Muokkaan kaikkia kuviani lievästi vähintäänkin valaistuksen muuntelemisella,ja vaikka haukun itseäni usein,en koskaan tee sitä huomionkerjuusta vaan siitä,että pidän oikeasti itseäni helvetin rumana,läskinä ja kaikinpuolin huonona ihmisenä,johtuen että juuri kukaan ei ole elämäni aikana hyväksynyt minua täysin sellaisena kuin olen. Olen vain muutamia kertoja osannut nähdä itseni kauniina jonkin aikaa ilman että itsetuntoani on latistettu,ja silloinkin olen yleensä vain osannut meikata itseni oikein.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.