IRC-Galleria

Neomy

Neomy

haluaa eroon tästä galleriasta.
Ei voi olla totta :DD Seuraavassa Mannin tiistain kohokohdat.

Torstaina aamuyöllä on lähtö Prahaan. Paluu sunnuntaina 4.5. No tossa alettiin katsella passeja.
Annin passi: "voimassa 11.4.2008 saakka" ...Ei menny täpärälle.
Ei tässä kuitenkaan vielä kaikki, äitin passi: "voimassa 4.5.2008 saakka" ...no HUH HUH!

(VÄLITILITYS: vittu saatana perkele helvetti tää on niiiiiiiin tätä mun tuuria vittu no tietty koko toks saatanan Prahamatkan ajaks sinne on luvattu vittu sadetta perkele ja suomessa on kyllä aurinkoista ja nättiä niiin vittu jee)


-


Sitten... huoh. Muutettiin tosiaan tossa vajaa kk sitten Kannuksessa Peltolasta Mäntypihalle. Viimeisenä muuttoyönä päätettiin purkaa kaikki laatikot kerralla, ilta venyi yöhön ja nukkumaan päästiin kahden ja kolmen välillä. Siihen saakka annettiin musiikin soida ihan hyvällä volyymilla, jotta tunnelma ja järki pysyisivät, eikä väsymys veisi täysin voittoa.
Seuraavana aamuna armas naapurimme herra Norsunvittu oli soittanut meistä valituksen. Way to go girls, yksi yö takana ja heti solmimme rakkaita naapurussuhteita.

No, Ninni ehti viettää kaks (?) yötä siinä kämpässä, kunnes lähti TOPpiin Hesaan. Mä jäin sen jälkeen vielä kahdeksi yöksi, eli yhteensä neljä yötä ollaan ehditty vasta asua siinä kolossa. Noina parina päivänä minä sitten kierittelin autossa kassia jossa oli tyhjiä viinapulloja siinä toivossa, että ne saisin joskus roudattua kierrätykseen. No kaikki ketkä minut yhtään tuntevat saattavat arvatakin sainko koskaan aikaiseksi - en. Pullot siis pyörivät lähtöpäivään asti autossa. Kun sitten olin lähdössä ja autoa pakkasin, totesin, että ei oo mitään järkeä viedä tuota pullopussia 400km Huittisiin palautettavaks. Roudasin sen sitten sisälle ja lähdin huoletta huristelemaan kohti Hudea.

Tänään meitä Ninnin kanssa ilahdutti seuraava sähköposti:
"Kävin hakemassa teiltä sen beigen maalin sekä maalaustarvikkeita. Tönäisin vahingossa nurin keittiön lattialla olleen pullopussin. Alkoholin käyttöhän on koulun asunnoissa kielletty. Menee tällä kertaa läpi tällä viestillä, mutta muistakaa jatkossa säännöt."

Jep. Ja totuushan on se, että Ninni on koko lukuvuoden aikana nauttinut alkoholipitoisia juomia koulun asunnossa ehkä öööö kaks kertaa? Ja minä ehkä öö neljä kertaa? Koska kaikki kerrat kun oon ollut jossain, ollaan oltu jonkun omassa kämpässä.
Että näin. Ja tähän muuttoon asti olimme nauttineet asuntolavalvojien täyttä luottamusta.... tästä lähin taitaa olla toisin.


Ja nyt pystytetään VETO! Kuinka monta vuorokautta Manni & Ninni ehtivät asua Mäntypiha B9:ssä ennen oletettavaa häätöä?

KYLLÄ LÄHTEE!


Ps. oon muuten tänään ekaa kertaa elämässäni kerinyt lampaita! Mainitsemisen arvoinen asia :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.