IRC-Galleria

joopajooKeskiviikko 08.03.2006 03:04

...:On aivan saatanan tylsää ja uni ei tuu, joten täs pikkusen informaatiota nykytilanteesta:...

::Arkiset asiat::
alkaa pikkuhiljaa lutviutumaan. Sain töitä finfonic oy:stä (http://www.finfonic.fi) ja teen sielä kaikkee kuuloon liittyvää yksilöllisistä kuulonsuojaimista (korvatulpista) kuulokojeisiin. Tällähetkellä oon harjottelujaksolla sielä ja niinollen elelenki pelkän työmarkkinatuen avulla, mut sit ku harjottelut on harjoteltu niin eiköhän vois sanoa että listalta on kaks asiaa sitte hoidettu.

Vapaana oon edelleen. Ei oikeen tunnu löytyvän ketään oikeeta. Eiköhän se kumminki järjesty joskus jos on sen aika. Kai se oikee löytyy sit ku sitä vähiten odottaa. Njoo ohan sinkkuelämässäki hyvät puolensa mut ois se kiva vakiintuakki jo pikkuhiljaa. Sinkkuna jokatapaukses etiä päin ^__^

Tärkein on nyt kumminki että sain töitä joten kaks asiaa alkaa olla listalta hoidettuna, työ ja raha. Iha jees alku.::Vapaa-aikana::
tulee soiteltua himas kitaraa ja synaa & treeniksellä rumpuja... Ollaan saatu täs lyhyen ajan sisällä bändiin uus kitaristi. Sitä kautta inspiraatio on valtava ja joka viikko tuntuu syntyvän vähintään muutama mielenkiintonen piisin alku. Osittain ollaan saatu aikaan jopa kokonaisia piisejä. Sovituksia hiotaan niihin ja patistellaan tota mitja-poikaa että sen runosuoni rupeis pulppuamaan. Tyyli on muuttunu paljon haastavammaks, elikkä luvassa ei todellakaan ole enää mitään minkä vois julmempiki ihminen kategorisoida nu-metalliks. Uutta tyyliä vois sanoa ehkäpä hieman progehtavaks ja suht paljo mätömmäks kitaroiden ja rumpujen osalta kuin aikasemmin. Ollaan alettu käyttään myös akustisia kitaroita tasapainottamaan ärripurri-riffejä ja muutenki luomaan taustalle tiettyä tunnelmaa. Siistiä settiä on siis luvassa. Tarkotus olis (jos rahotus löytyy) nauhotella kesällä hyvälaatunen ja loppuun hiottu demo. Mä oon ainaki asettanu sen tavotteeks ja uskon että se toteutuu. Sen verran on motivaatiota tohon hommaan tällähetkellä.

::Viikonlopputilanteesta::
sen verran että on tullu täs juotua suhteellisen mycket viimeaikoina, mutta kyllä jotain saa vetää. Ollaan oltu ny joku 3452958 vkloppua putkeen baarissa. Alkaa pikkuhiljaa ns. "KYLLÄSTYMÄÄN" näihin perusbaareihin. Viimeviikon lauantaina oli fontanas kyllä niin saatanan tylsää että oksat pois. En oo menos hetkeen mihkään paarii.
Tottakai ku sanoin noin nii sitä löytää ittensä viikonloppuna taas jostaki, mut jos näin niin sitte Super Stereosta. Son ainut paikka mihin ei voi 100% kyllästyä. Enkä tiedä miks... Ehkä ku siel on parempaa musaa ja jengiki on jotenki rennompaa.
Ens vkloppuna pitäs löytyy jostaki jokku baccanaalit nii ei ainakaa tarvis lähtee paarii.
Sipru, Ipru & Co.
> minne ny mennäänki nii te tuutte mukaa. Siitä on vuosi ku viimeks näkyny.


mutta joo,
se runoista ja nytte nukkumaan,
jos se vaikka tälläkertaa onnistuis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.