IRC-Galleria

NghtAnimal

NghtAnimal

PiikkiElukki

nyt meni vakavaksiTorstai 25.09.2008 15:44

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.

1. ota se paska pois suusta ja oo niinku ihminen! ei tarvitse olla ylimielinen, koska ei sinulla ole siihen mitään syytä.

2. harmillista, ettet pidä meihin enää yhteyttä niin paljon. se on todella surullista. välillä tuntuu, että otat yhteyttä vain silloin, kun sinun "paremmilla kavereilla" ei ole sinulle aikaa.

3. olet typerä pissis, etkö tajua, ettei kaikkia asioita tarvitse kuuluttaa KOKO maailmalle, varsinkaan irc-gallerialle.

4. olet ihan mukava, mutta seurassasi on "kiusallista"...

5. olet vähän typerä aatteissasi. puhut asioista, joita et osaa perustella ja jotka olet itse vääristänyt omassa päässäsi. ota asioista selvää.

6. minulla oli ennakkoluuloja sinua kohtaan kun en tuntenut sinua. nyttemmin olet yksi parhaista ystävistäni ja voin kertoa sinulle kaiken! pidän siitä, että olet olemassa.

7. pitääkö sitä aina vaan huorata? et ole yhtään coolimpi, vaikka jaatkin persettä kaikille mahdollisille. ei se tee sinusta aikuista jos juot joka viikonloppu ja välillä viikollakin. sinun taustan tuntien, en ainakaan itse edes kehtaisi kehua sillä.

8. olet TODELLAKIN känniääliö, puhut ihan hirveitä asioita, etkä taida itsekään tajuta, ettei sellainen ole sopivaa. en pidä sinusta yhtään, enkä ymmärrä miten pystyn sietämään sinun iänikuisia irstaita, oksettavia juttujasi. häpeäisit, olet sentään aikuinen!

9. pelkään välillä, etten pysty luottamaan sinuun 100%... :|

10. olet mukava, mutta en voi käsittää miksi olet minua kohtaan välillä niin ilkeä. et ehkä tarkoita sanomiasi asioita, mutta silti ne loukkaavat minua. voi, kumpa tietäisit mitä sinusta ajatellaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.