IRC-Galleria

NiCo|

NiCo|

NakedChef<3 Noosu^^ Aada <3 <3 Kiia <3 <3 mun naiset <3

Lepää rauhassa pikku Brianna <3Sunnuntai 02.08.2009 03:275 kuukautta vanhan brianna lopezin ruumiinavaus paljasti että hän oli kärsinyt pahoinpitelyistä/hyväksikäytöstä koko lyhyen elämänsä ajan. viranomaisten mukaan tämä on kauheimpia heidän näkemiään tapauksia.
muunmuassa vanhemmat ovat syytettyjen listalla.
brianna todettiin kuolleeksi perjantai aamuna memorial medical center -sairaalassa elvytysyrityksistä huolimatta, sanoo sheriffi ed miranda.
perjantai iltana poliisi pidätti briannan vanhemmat, stephanie lopezin 19v., andy waltersin 21v. sekä 19-vuotiaan stephen lopezin (äidin kaksosveli). heistä jokaista syytetään lapsen kuolemaan johtaneesta pahoinpitelystä. waltersia syytetään tämän lisäksi sukupuoliyhteyden harjoittamisesta vauvan kanssa.
poliisit ovat puhutelleet kuutta aikuista ja kahta lasta jotka asuivat samassa kodissa briannan kanssa. sheriffin mukaan perhe on ollut yhteistyöhaluinen. ystävänpäivänä syntyneellä tytölle todettiin ruumiinavauksessa useita eriasteisia vammoja ja ruhjeita.
maanantaina sheriffi tarkensi tietojaan ruumiista löytyneistä vammoista: hänen mukaansa briannassa oli 11 eri vaiheessa paranemista olevia ihmisen puremajälkiä, useita mustelmia, kaksi murtunutta oikeanpuoleista kylkiluuta, kolme kallonmurtumaa, aivojen turvotusta ja jälkiä ravistelusta. myös briannan molemmat jalat olivat murtuneet, asiantuntijan mukaan jalkojen murtumat johtuivat siitä että lapsi oli nostettu rajusti jaloista ilmaan. tutkijat ottavat selvää syytettyjen hammaskartoista selvittääkseen kuka puremajäljet on aiheuttanut.
oikeuden papereissa mainitaan että walters on myöntänyt purreensa briannaa, mutta puolustautunut sanomalla ettei kuitenkaan "purrut irti palaa tytöstä". waltersin mukaan myös hänen 18 kuukautta vanha poikansa puri vauvaa. lisäksi stephanie lopezin väitetään purreen ja nipistäneen briannaa turhautuessaan tähän.
sheriffi kertoo että walters ja stephen lopez joivat olutta torstai yönä, jolloin he heittelivät briannaa ilmaan. lapsen pää osui kolmesti kattoon ja ainakin kaksi kertaa miesten epäonnistui ottaa vauva kiinni ennen lattialle putoamista. stephen lopez sanoi juoneensa kymmenen olutta, jotka walters oli ostanut. stephanie lopez ilmoitti juoneensa kolme olutta ja nukahtaneensa sitten. aamulla äiti oli löytänyt briannan lattialta eikä saanut lasta hereille. kysyttäessä mitä on tapahtunut, walters kertoi lopezille heidän "leikkineen vähän rajusti edellisiltana"...

...oikeudessa andy walters sanoo briannan olleen tajuissaan ja itkeneen ilmaan heittämisen jälkeen. walters kävi nukkumaan klo 01:30 eikä tiennyt missä brianna tuolloin oli. kolmelta aamulla walters heräsi ja löysi briannan makaamasta lattialta sängyn vierestä, hän kietoi lapsen huopaan ja laittoi hänet kehtoon. seitsemän aikaan briannan vaippa piti vaihtaa ja stephanie kysyi vauvan mustelmista, tällöin walters kertoi "leikkineensä rajusti" lapsen kanssa. walters vaihtoi briannan vaipan, kietoi sormensa ympärille kosteuspyyhkeen ja työnsi sen vauvan anukseen.
walters myöntää purreensa briannaa mutta puolustautuu sillä ettei hän ole ainoa perheenjäsen joka niin teki. walters kertoi stephanien nipistelleen ja heitelleen vauvaa menetettyään tähän hermonsa. lapsen eno, stephen lopez tunnusti heittäneensä briannaa ilmaan ottamatta tätä kiinni ennen lattialle putoamista. kuulustelun aikana stephen myönsi myös raiskanneensa vauvan. sekä eno että isä olivat useaan kertaan olleet sukupuoliyhteydessä briannaan.
klo 10 aamulla 19. päivä heinäkuuta stephanie huomasi ettei brianna hengitä ja soitti hälytysnumeroon.
klo 11:10 brianna kuoli sairaalassa vain viiden kuukauden ikäisenä.

http://www.youtube.com/watch?v=KY6N9WA2Fmk

stnan kulta ;DD <3Perjantai 24.07.2009 00:09

huuuh huuh mikä päivä ;DD muru sai tossa ennen 5 hyvän päähän pistoksen et hei mennään koko perhe polkupyörillä meidän faijalle ;DD no eiköhän me sit lähetty polkeen hämeenlinnaan turenki citystä :D ja sit käytiin saunassa ja oltiin hetki siin meidän faijalla ja sit lähdettiin polkeen kotiin takas :)) likat oli ihan innoissaan reissusta :) nyt on taas urheiltu :DD kiitos muru ♥

JEEE HEINI TULEE KOTIIN TÄNÄÄN <3Tiistai 21.04.2009 15:18

joo :DDMaanantai 20.04.2009 23:32

aada veti sit päivällä 3.5 tunnin päikkärit :DD ja kyllä oli sit energiaa koko päiväks :DD

Heini rakastetaan sua tosi paljon ja meillä on ihan hirvee ikävä sua.. tytöt lähettää paljon suukkoja ja haleja sulle &lt;sydän&gt;

Lunta tulee prkl :DDLauantai 18.04.2009 08:32

Myöhästynyttä APRILLIA :D:D:D:DPerjantai 03.04.2009 00:39

Ei olla Heinin kanssa erottu, kaikki ennallaan. Keksittiin Heinin kanssa pieni aprillipila <xD>
Rakastan sua Heini maailman eniten ja eikä tulla ikinä eroomaan!! <rakas> &lt;sydän&gt;

&lt;sydän&gt; Aada &lt;sydän&gt; Kiia &lt;sydän&gt; Heini &lt;sydän&gt;

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.03.2009 22:18

&lt;sydän&gt; <3 Kiia Aurora Nordman <3 &lt;sydän&gt;