IRC-Galleria

NiFFe_

NiFFe_

On se jännä!

[Ei aihetta]Maanantai 27.07.2009 15:01

Ai että mua sitten ärsyttää ihmiset jotka pitää koiria vapaana!

Ei niissä koirissa sinänsä mitään vikaa oo, mutta ne luupää omistajat jotka ei sitten jonkun onnettomuuden satuttua kanna yhtään vastuuta!!!

Ikinä ei voi olla 100% varma lemmikistä, vaikka olis kuinka koulutettu, totteleva ja miellyttämisen halunen kultanennoutaja (esimerkkinä siis)!

Kun mun isosisko oli raskaana (odotti siis kaksosia) ja oli viemässä koiraansa siperianhuskya lenkille kaverinsa kanssa (jolla myös on koira, pentu) niin jostain tulee vapaana rotweiler ja käy eka näitten koirien päälle, puri siskon kaveria käteen ja koitti vielä mun raskaana olevan siskon päälle!!!!!
Ja tää omistaja n.30 vuotias mies (jolla itellänkin muija paksuna kotona ja perheessä myös nartturotweiler) ei suostu jättään mitään yhteystietojaan! Ja lisäks vielä että tää mies joka niin luottaa hyvään ja hienoon ja tottelevaan rotikkaansa, kouluttaa sitä niiiiin kivaa haukkuaan väkivallalla... Joten ihmekös jos koiralla välillä vähän napsuu. (tekis mieli ilmottaa muutenki koko tyypistä eläinsuojeluun kun tiedossa on sen osote)

Ja siitähän ei oo kauaa kun Iltalehden sivuilla uutisoitiin, että jossain päin suomea äiti oli ollu lapsensa kanssa pihalla, lapsi leikkiny hiekkalaatikolla ja siihen tulee kiva naapuri usuttaan koiraansa tän äidin ja lapsen kimppuun!

Meidänkin pihoilla eräs nuori nainen lenkkeilyttää kolmea boxeria ja yllätys, kaikki koirat on vapaana!! Mitäköhän sekään muikelo tekis jos ne koirat kävis jonkun päälle? Tuskin se niitä kaikkia sais kiskottua pois kun luulisin että silläkin naisella on vaan kaks kättä.

Ja näitä tarinoita olis vielä vaikka kuinka lisää...

Ja tässä taas oikeen malliesimerkki koirasta vapaana:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200907279988262_uu.shtml

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.