Responsiivinen IRC-Galleria testissä osoitteessa m.irc-galleria.net. Käy kokeilemassa ja jätä palautetta

IRC-Galleria

NiTu

NiTu

Kukas sä oot ja mistä meijän pitäis tuntee?

Kakkua ja herkistelyä.Keskiviikko 28.11.2007 03:12

Multapa kysyttiin tänäaamuna että vietänkö huomenna kihlajaisia.. No haloo pahvit! enhän mä sitä etukäteen voi tietää! :D

Sisspä kaikki varotoimet on suoritettu, on leivottu kakku (ja siitä tuli btw tooosi hyvää) ja kaverit on pyydetty kahville ja servettejäkin on varattu ja teetä löytyy ja kahvia ja huomenna meen hakeen kaupasta pepsi maxia, koska juhlathan ei siis ole juhlat jollei ole pepsi maxia, sori nyt vaan kaikkille jotka siitä ei tykkää! Asiasta nakkilaatikkoon, kuulin tossa justiinsa että oikeesti kuuluis naimisissa oltaessa olla kolme sormusta kahen sijaan! Että kuinka pitkät sormet sitä saakaan olla! Tosin en mä kyllä käsitä että miks niit pitäis olla kolmet, mutta niin se vaan kuulemma on. Siihen on jopa joku hieno selitys, en vaan taaskaan muista sitä.

Mutta siis ystävät rakkaat jotta olette naimiaisiin joutuneet; nyt teillä on hyvä syy vaatia joululahjaksi vähintään yhtä uutta timangisormusta! (ellei miehenne oo ollu pelimies ja hankinnu jo niitä kolmee, ja jos on nii se voi sitten olla vaikka ihan tavallinen joulahja!)

Ostin tieteen kuvalehden, että mä tykkään siitä, voisin tilaakkin sen jos se menis inhimillisiin hintoihin. Mutta ah olipas se ihanan kallista! Nyt olis syytä mennä nukkumaan koska huomenna tai siis tänään kello kuusi on herätys.. vielä vapaapäivänä!

Pentukin haluu leikkiä painia vielä niin syytä mennä remuamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.