Responsiivinen IRC-Galleria testissä osoitteessa m.irc-galleria.net. Käy kokeilemassa ja jätä palautetta

IRC-Galleria

NiTu

NiTu

Kukas sä oot ja mistä meijän pitäis tuntee?

Ihmiset on seonnu!Sunnuntai 02.12.2007 00:48

Oikeesti, ootteko tiiraillu noita jouluvaloja.. huomasitteko... ihmiset ei yhtään tajua! :D

Ekaks näkyy tossakin mun matkan varrella varmaan 20 taloo jossa ei oo ainuttakaan tuikkuvalosarjaa, ei sitten niin minkäänlaista missään ei pihalla eikä näy niissä ikkunoissakaan mitkä siihen kadulle näkyy.. No sitten tulee se yks pimahtanu talo missä on varmaan 40 valosarjaa pihassa ja ikkunoissa! Lainais hei naapureille kanssa.. se yks talo näkyy varmaan avaruuten asti! Löytyy joka väriä ja kirjavaakin ja on kaapelii ja poroo ja välkkyvää ja juoksevaa ja tähtiä ja palloja.. Varsinainen kerää koko keskistysleiri -tapaus...
Ja semmoset pikkuset jouluvalot on ihan ok, ei siis mitää poroja ja keräilyeriä ja vilkkuvia ja välkkyviä ja erivärisiä. Paitsi semmoset vekkulit ko hämpäs naapurilla on, se on ihan normi valosarja, semmosia vaaleita valoja, paitsi se yks punanen mikä on aina siinä puussä siellä latvassa :D Se on hauska..

Sit näin kyyläkertoimiani laskeakseni, niin en vartavasten etsiskele mielettömiä ihmmeisiä naapurustosta, satun vaan bonggaileen niitä kun ihmiset ei tajua pistää verhoja kiinni pimeellä!!! nii en voi mitää sille että osuu silmään :D En voi!

Meillä on tossa naapurissa esmes jo koristeltu joulukuusi sisällä! haloo pahvit! nyt on joulukuun 1. päivä!! Ei mikään 20.12 vaan 1.12!!!! Ei vielä kuulu olla joulukuusta sisällä, vaikka se olis kuinka nätti ja symmetrinen ja siinä olis kuinka nättejä numeroita!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.