IRC-Galleria

NiTu

NiTu

Kukas sä oot ja mistä meijän pitäis tuntee?

Mä en taas tajua..Lauantai 15.12.2007 18:08

Miten voi olla mahollista että kun aikuinen ihminen tuomitaa pienen lapsen seksuualisesta hyväkskäytöstä, se saa vaan 5kk linnaa!?! Selittäkää joku viksu tää mulle.. Koska näin niinkun maalaisjärjellä ajateltuna SE ON IHAN LIIAN VÄHÄN!!!

ai miks no hmm siks että sen lapsen loppuelämä on suomeks sanottuna pilalla. Juu kyllä siitä voi selvitä ja saada normaalin parisuhteen ja blaa blaa blaa, mutta se tulee silti aina oleen uhri.

Sen mä kyllä ymmärrän että on niitäkin jotka valehtelee tommosia (mitä en kans tajua koska siinä pilataan sen aikuisin ihmisen elämä eikä sekään ole oikein) Mutta jos se henkilö on saatu ns. rysänpäältä kiinni niin että on 100% varmaa että se hyväkskäytti pientä lasta niin kuka jumaliste edes kehtaa sanoo että lieventävä juttu on se että jäi nyt ekaa kertaa kiinni.. että semmoset 5kk linnaa nii kyllä se siitä oppii! se pääsee 2,5 jos se ei rupee rähisemään...

Tuomiot tommosissa tapauksissa pitäis olla ensikertalaisillekkin aika helkutin paljon kovemmat. Ja ihan turha tulla nupiseen että se on sairaus, aivan sama! vaikka kuinka olis sairas niin ihmisellä on perun käsitys oikeesta ja väärästä. ja pikkulasten ahdistelu on VÄÄRIN.

Tässä teille agressioo tältä aamulta kun luin lehdestä kuinka kaks hyväkskäyttäjää oli saanu niinkin "kovat" tuomiot kun 5kk ja 7kk..

Tähän loppuun voimme todetta että oikeusjärjestelmässä harrastettava matikka on tosi mystistä koska js kaveri tekee 3 rikosta joiden minimirangaistukset olis sanotaan vaik 3kk+9kk+6kk linnaa niin tuomio sanoo sitten 2kk ehdollista. Että niin millä matematiikalla!?! Viksu rikollinen tekee sitten putkeen 20 pikkurikosta kun yhden, koska pääsee selkeesti vähemmällä mitä enemmän tekee.. Mulla onkin aina ollu huono matikka nii sopisin varmaan tuomariks!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.