IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Paha päivä (8.1.07)Tiistai 09.01.2007 17:03

en yleensä tätä harrasta, mutta pakko kertoa kun oli niin paska päivä :D
noh aamulla heräsin tyytyväisenä, ja menin sitten katsomaan postia, noh siellä oli 400 euron lasku -_- . ajattelin että voihan perä, nyt vituttaa. Sen jälkeen soitin työnantajalle että millon alotan työt -> "ei meillä mitään töitä oo" vaikka selvästi hänelle sanoin että oon ollu teillä ennen armeijaa, ja teillä on velvollisuus ottaa mut töihin. perkele. siinä vaiheessa tuntu siltä että nyt on pientä ihmistä potkittu liikaa päähän. no ei siinä mitään. Vielä illalla sitten kämppiksen kanssa riehuttiin, ja sain siinä sitten rasvatuubista silmään<3 tulos: silmäluomi ihan kunnolla halki ja ei muuta kun päivystykseen paikattavaks.
sen verran spoilaan, että sain työpaikan takaisin, ja siitä laskusta lähti 130e pois, kun vähän selvittelin asioita. Kokonaisuutena kuitenkin melkoinen Via Dolorosa.

haaste vastaanotettuPerjantai 03.02.2006 02:55

Tehtävänanto:
Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. jätän aina asiat aivan viime tippaan. jos aamulla pitää lähteä töihin kello 6.25 niin laitan herätyksen kello kuudeksi, ja lötmyän sängyssä vielä 10 min.

2.muistan satunnaisia asioita. saatan muistaa ohimenevän auton rekisterinumeron, vaikka en edes yritä painaa sitä mieleen.

3. keitän kahvia aina liikaa. vaikka joisin vain yhden kupin, niin keitän yleensä 2-3 kupillista.

4. pureskelen varpaankynsiäni

5. kyttään naapureitani

oon lame bitch enkä jaksa haastaa ketään :D

TeinixLauantai 05.11.2005 04:22

Mös ooon niko, ja alotan kirjottaa päiväkirjaa, kun olen niin p15515!1yks
« Uudemmat - Vanhemmat »