IRC-Galleria

Nidde

Nidde

wanna live in the wonderland

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

angst .__.Lauantai 03.07.2010 21:12

Voi vittu oikeest. Ärsyttää, vituttaa ja ahistaa taas kaikki. Koko ens viikko! Argh.

Ekaks: pitää su-ma yönä lähettää meilii asuntotoimistoon ja kysyy onks vuokrii rästis ja paljo maksaa

Tokaks: maanantaina pitäs raahautuu hesaan, ko meen Mariellan kans Lintsille ja mitä luultavammin otetaan 2pvän paketti, eli tiistain sit heti uudestaa ja jään sit sen luo viel yheks yöks ja keskiviikkon aamupäiväl stadiin kahville/limulle ja sit siit miittiin. eli luultavasti teiän ei tarvi tulla hakee mua täält.. tai emt, jos en jaksakaa olla Mariellan luona kahta yötä ja tuun tiistain kotiin. vittu äää.

Kolmanneks: miitistä sit illal pitäs vissii mennä joko systerin luo yöks hesaan tai keravalle ko torstaina lähetää sit Baltic Princessille to-pe. Sinne lähtee mun molemmat vanhemmat siskot ja kolme lasta + mä. How nice, ja mutsi sponssaa mun matkan

Neljänneks: en tiä.. kaikki menee päin helvettiä. tällasis tilanteis alkaa nousee ajatuksia mieleen..

Mite must taas tuntuu näin pahalta. Ehkä se on tää fucking kuumuus. Voisin mennä melkee asuu tonne kylppäriin :D Mittarin lukemat vähä valehtelee ainaki kymmenel asteel ko se on ikkunas ja siihe paistaa aurinko, mut sisälämpötila saattas ollaki lähellä oikeeta lukemaan. Ulkon on mittarin mukaa +40, mikä on ehkä HIEMAN LIIKAA ja sisäl suunnillee saman verran, mikä ei olis ihmekää. Tuuletin pyörii tos vieres täysil, et se hiema helpottaa. Mua ahistaa tää kuumuus ja ahistaa kattoo gerbui ku ne nukkuu tuol ja niilleki tää kuumuus on varmasti monta kertaa kauheempaa ku mulle :( mä vaa pelkään et ne ei kestä tätä kesää, ku molemmat on jo sillee aika vanhoi..

mun inspis on lomalla kuubassa, se ruskettuu siellä, mut vois jo tulla takas. kirjotin yöl kaks sivuu o.o fuck. tätä vauhtii mun kesätavote siirtyy jouluun ja ens vuon hyväs lykys noi ficit loppuu. oikeesti, mä en tykkää yhtää tästä. en yhtään, en ollenkaan.

Must tuntuu taas niin yksinäiselt ja ulkopuoliselt.

ja astmalääkkeet on jääny ottamatta parilta päivältä. HUPS. kuka ny sellasii voi muistaa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.