IRC-Galleria

NightCrawler

NightCrawler

AKA "pyörähirmu" // Offseason 2013-2014

Selaa blogimerkintöjä

Totajoo...Maanantai 07.04.2008 00:35

http://www.traxmeet.com/


Mikä helvetti tuo on? Sen mitä sitä luin se tarjoaa "tarkkaa infoa treeneistä" joihin sisältyy: kalorit (näitähän ei oo kun kaikissa sykemittareissa), treenineuvontaa "maailman huipuilta" (kuinka moni tavallinen tallaaja tarvitsee huippuvalmentajan neuvoja mihinkään?) sekä tietysti "Enää ei tarvitse olla muistin varassa milloin, miten ja kuinka kauan liikuin." VAU! paras tarjous ikinä. Mut tuolla anttilas myytiin kyniä ja vihkoja yht. 3 euroa... Näiden lisäksi taitaa saada vielä jotain jotain muuta. Mikä järki tässäkin taas oli?

Google, mother fucker! Do you use it? Sillä, järjellä ja kokeneempien ilmaisilla neuvoilla pääsee pirun pitkälle. Ja voihan salilla kertaalleen käydä personal trainerin juttusilla / spinning tunneilla ja apinoida systeemit armotta. Tulee halvaksi.

Edelleenkään tyhmä ei ole se joka myy, vaan se joka ostaa. Ilmeisesti tämän päivän sohvaperunat maksavat ihan mitä vaan mielenrauhasta liikunnan kohdalla. Kyllähän tuollakin sivustolla ehkä jotain tekisi, samoin itselle räätälöidyillä kuntoohjelmilla. Mutta hyöty ei voi olla mitenkään 10-15% isompi (jos oikeasti tekee jotain), se maksaa mansikoita ja personalit ei oo valvomassa jääkaapin vieres....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.