IRC-Galleria

NightCrawler

NightCrawler

AKA "pyörähirmu" // Offseason 2013-2014

Selaa blogimerkintöjä

Ohasevarma!Maanantai 02.11.2009 22:49

Osa 2

"voi vittu tämä on kaunista"

Mikäli possuflunssa ei iske meikäläiseen, niin homma näyttää melkoisen vahvalta.

Kroppa ei väsy. Aivot kyllä, koska koulu vaatii veroaan. Kerrankin liha on halukas mutta pää huutaa armoa. Vitun hienoa kun voi vetää melkein mitä vaan käytössä olevan ajan rajoissa ja jaksaa...

Ajan su 50km ja juoksen ma 32min ennen koulua. Ensimmäisen kilometrin paahdoin pyörän perässä, välillä jopa sen edellä :D. Mutta satulassa olikin joku väsyny keski-ikäinen naisihminen. Sääli ettei sykemittari näyttänyt tehoja.

Palasin myös juosten. Ihmettelin että onpas lepposaa ja sykkeet nuolee sataa viittäkymppiä. Tätä vasten olisi huvittanut nähdä alun sykkeet, varmaan 170+

Käyn pitkästä aikaa "koittamassa" uimista. Kunhan kauhon jotain ja aivan päin helvettiä vieläpä. Vauhdiksi saan 2,5km/h. Aikanaan toi oli kova nopeus mutta nyt pitkän uintitauon jälkeen tuo tuli heittämällä.

Äijä laihtuu, reenit pyörii, kilometrejä tullu 20pv 25kilsaa päiväs. Oon yli 400km aikataulusta edellä ja riittäis että päivittäinen keskiarvo olis 22km. Tällä menolla tulee 5000km suunniteltujen 4000km sijasta.

Jos jaksan juosta / kävellä kouluun, ajaa päivittäin 25km päälle ja uida joskus lihaskuntoa unohtamatta, saan ihan järkevän kesäkunnon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.