IRC-Galleria

Ikäkausimestaruudet KuopiossaMaanantai 26.04.2010 00:25

Taitouinnin parissa meni sitten tämä viikonloppu.
Lauantailta taakse jäi liki 9 tuntia hallilla vietettyä aikaa, jonka aikana ehdittiin kuviot uida ja soolot katsella - ja Sini myös oman ohjelmansa uida. Raukka parka joutui sitten yön liivatteet päässä nukkumaan.

Aamulla oli herätys kuudelta, kun me muut viisi jouduimme liivate talkoiden uhreiksi. Ihan vain tiedoksi, liivate haisee pahemmalta kuin huoneellinen märkiä koiria. No, kumminkin kaikille laitettiin oikein hienot nutturat ja pää täyteen haisevaa mömmöä. Riittänee selitykseksi.

Tunnelma alkoi hiljalleen olla suhtkoht jännittynyt kun kaikki panikoivat omalla tavallansa tulevaa comboa. Eräät sekoilemalla - toiset ohjelmaa kertailemalla ja niin edelleen. Ihan hyvin se sitten kai meni kun hopeaakin kerran saatiin, jotkut kohdat tosin olivat täyttä kaaosta ja huomasimpas vasta äsken että kädessänikin on ihan kiva haava, mutta mitäpä pienistä.

Junassa oli ihanasti aikaa repiä loppuja liivatteita pois päästä. Vaikka hiukset oli hallilla pessyt 4 kertaa peräkkäin, niin silti löytyi päänahkasta paakkuja. Vieläkin niitä on, ja kävin sentään taas vaihteen vuoksi suihkussa!

Nyt tämmöinen hapen- ja unen puutteen aiheuttama selittämis puuska iski, ja taidan tästä nukkumaan mennä kun muuten nukahdan pystyyn kohta : D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.