IRC-Galleria

Niinuzka

Niinuzka

Fuck You, I won´t do what You tell Me to

Blogimerkintä

« Uudempi -

Jeejee Poker is Joker!Tiistai 11.08.2009 16:43

Olipas kerrassaan upea pokerireissu.
Lähdin pe-iltana tarkoituksena käydä ihan vaan nopeasti pelailemassa viereisellä paikkakunnalla ja tulla takas kotiin, oli jo paluukyytikin sovittuna.
Noh, aina se ei mee niinku elokuvissa...
Oli paljon seuraa, alkoholia toki (ei pokeria selvinpäin pelata!), kivoja ihmisiä, musiikkia ja sauna... Jäin sit jumiin.

Heräsin lauantaina, aivan maailmanlopun krapula.
En ees oikein tarkalleen ollut selvillä missä oon (osaan tasan siihen ravintolaan kun se on bussipysäkkiä vastapäätä ja pois, koska pois tulevan bussin pysäkki on siinä ravintolan ovella).
Soitan kaverilleni että jos aamukahvit sais ni that would be fine.
Ja voi millaisia ystäviä ihmisellä onkaan: Pääsen taloon sisään, näytetään sohva mihin saa heittäytyä, saan buranan ja kylmän kääreen otsalle, kahvi tulee sohvapöydälle ihan käden ulottuville, leffa pyörii ja sipsejä käden ulottuvila.
Eihän siinä mennyt kuin tunteroinen kun aloin olemaan jo taas pelikunnossa, yksi joukosta kauppaan ja lisää olutta tilanteeseen.

Istuttiin ja paistateltiin päivää, juotiin nätisti olutta ja grillailtiin ja parannettiin maailmaa.
Jossain vaiheessa hoksasin et ei vitun jee, mun pitää mennä hoitaa exkämppiksen kissat ja omatkin varmaa tahtois ruokaa... Meen puhelimelle ja exkämppis on laittanut viestin, jotta on tullut jo kotiin, hänen kissojaan ei tartte hoitaa. Eipä siinä, soitan ja pyydän et jos sit kävis hoitelee mun elukat :)
Lupailin ettei tartte ees laatikkoa siivota, tuun illasta kotiin...

Vaa niin mieli muuttuu kun aika kuluu, siinä lähistöllä oli illalla Venetsialaiset ja sinnehän mun alko mieli tehdä kun en moisessa tapahtumassa ole koskaan käynyt...
Taas etsin puhelintani että laitan exkämppikselle viestin, jotta jos ei oo vielä käynyt niin siivois laatikonkin ja KAS! Kun saan puhelimeni käteen ja luen viestit, hän ON käynyt ja ON siivonnut laatikon... Ei siis tartte siitäkään huolta kantaa! Kehotti vielä että "ole vain rauhassa" ... Ja minähän olin :)

Kaiken kaikkiaan: herään sunnuntaiaamuna vielä ihan ihmisten aikoihin, soitan sopimalleni kyydille ja suoriudun kotiin hieman jälkeen puolenpäivän.

Aivan upea reissu, taas kerran todistettu että parhaat tapahtumat tapahtuu kun ei liikoja etukäteen suunittele.
Kiitokset vielä tätäkin kautta kaikille osallistuneille, kiitos mahtaville ystäville ja kuten sovittu: Tämä pitää tehdä pian uudestaan.

Ps. todiste myös siitä että se ei todellakaan mee aina niinkuin elokuvissa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.