IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 17.02.2009 08:45

Eilen oli Maxin Keskussairaalan aika.. Nyt odotellaan koska putkitusaika tulee ja samalla suurella todennäköisyydellä poistetaan kitarisat. Lääkäri oli ihmeissään miksi meille vasta nyt laitettiin sinne lähete koska sote piirin alueilla on selkeät ohjeet että jos lapsella on 4 korvatulehdusta puolen vuoden sisällä tai kuusi vuoden sisällä pitää laittaa lähete keskussairaalaan. Joo ei ainakaan hartolassa toi asia toimi ku Maxilla on ollut 13 tulehdusta vähän yli vuoden sisään. No aika varmaan tulee äkkiä kun laittoi Maxin kiireellisyysluokka 1:seen.

Alex on kovin kipeä. Eilen aamulla nousi korkea kuume ja kauhea yskä alkoi edellisyönä. Käytiin illalla tk:ssa hengittelemässä lääkkeitä mut nyt joudutaan taas lähtemään Keskussairaalaan kun kuume on paljon korkeampi kuin koskaan aiemmin 40.6 näytti mittari justiinsa (vaikka on saanut pronaxenia viiden aikaa) ja alex valittaa huonoa oloa ja ahdistusta. Nyt laitoin pojan viileään suihkuun ja sit nokka kohti lahtea.

Karvaiset pojat kävi eilen silmäpeilissä ja kyynär- ja lonkkakuvissa. Lexiltä odotin korkeintaan D/D lonkkia ja kyynäristä ei ollut mitään odotuksia. Juliuksen puolesta ei niinkään paljon jännittänyt=) Alla tulokset minäö kuvat lähti kennelliittoon arvioitavaksi:

Lex B/B 0/0

Julius A/A 0/0

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.