IRC-Galleria

Ninamoo

Ninamoo

Nicklas <3 08.09.2012 <3 love you

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.02.2008 17:32

Olet suomalainen mies. (Tai joku vastaava muu kansalaisuutta edustava) et ulkomaailainen eriuskontoa, väriä edustava ihminen, :) ei sekoitella rotuja keskenään.

Et ole mikään malli tai "Barbien Ken nuken näköinen" persoonaton ihminen, joka jättäisi minut heti ja lähtisi kenen tahansa hupakon mukaan ;( niitä on tässä maailmassa jo ihan tarpeeks..

Osaat hyvin suomea, ruotsia <3 ja englantia (muut kielet plussaa) Kieli taito tärkeä, että sinä voit hommata meille ulkomailla käydessä kaikki tarvittava ;D

Et ole mikään aliravittu nälkälapsi "luurankoineen ja sixXpäkkineen" vaan sinulla on jonkun verran mahaa kuten suomalaisella miehellä kuuluu olla...kiitos.

Et omista mitään teinisixxpäk herutuskuvia netissä (mun mies kuuluu vain mulle ;) ) (tai ainaki poistat ne jos alat munkaa)

Olet yli 16 vuotias etkä mikään kaamee pedofiili äijjänkäppyrä joka vaanii tämmössii kilttei tyttöi (Huomaat kyllä jos joudut ignoreen ja en vastaa kommenttiin) ;) näin se menee

Pleijjjereille ja "PaNoMiehillE":lle tiedoks, täältä ette saa muuta hoitoa kuin ilmaisen kasvojenkohotuksen xD

Ja mua ei kiinnosta sellaset jotka panee sataa muijaa vuodessa... tiedätte kyl:) kaikki haluu vähän käytetyn auton- periaatteella. :P et silleen.. tiiätte varmaan ;D oisko vm- 84 lada kiva pihalla.. tuskin...! ajattele asiaa omalta kannalta kanssa :D

Et ole mikään sunnuntaitissuttelija joka sammuu jo ilta yhdeksältä 6kaljan jälkeen vaan jaksat bilettää rajusti kanssani vaikka pikkutunneille asti. ;) ehdoton kyllä<3 mutta osaat ottaa rennosti mukavasti illallisen merkeissä iha vaikka veden kera!

Pidät urheilusta (LÄTKÄ,FORMULAT,FUDIS,yms) ja kannatat J O K E R E I T A. ettei sit tarvii kiistellä kuka on stadin ykkönen ;)

Tykkään toiminta leffoista, En ole niitä lässynlässyn romantikko muijia jotka haluu kattoo rakkausdraamaa. Rakkaus vieressä Action teevees :)

Olet minua viisampi (Siihen ei tosin paljoa tarvita..

Ethän omista lukion koulutusta, En arvosta sellaista.
Ammatti on seksikkäämpää ku valkolakki ;)

Osaat tapella ja puolustaa minua pahoilta sediltä tarvittaessa ;)

tykkäät romanttisista pikkujutuista, kuten:

Romanttinen kuutamokävely (esim rannalla.)

Leffassa kuhertelu

julkinen kuhertelu

käsi kädessä kävely

pikku retket maalle... takkatulen ääreen. <3 (namms<3)

yms asiaan kuuluvat.

Jos täytät kriteerit ;D<3 nii Cmon<3

oikeaa odottaessa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.