IRC-Galleria

Merhaba!Sunnuntai 10.08.2008 01:17

Nyt oon ilonen...sain mäkkiruokaa :DD tuplajuusto maistu niiiin hyvälle <3 oisin voinu syödä vaikka kuinka monta, hahaha. Nyt on taas kotonen mäkkiläski olo :D mut se on hyvä olo...voin kertoo. Tänäänkin aikasemmin söin täällä jotain ihme kasvismönjää...ni tuplis sen jälkeen oli taivaallinen.

Hmm...mitäs tässä parin päivän aikana on tapahtunu...ei mitään ihmeellisestä :D kuvia sain otettua joten niitäkin tulee tänne muutama :) ollaan vaan chillattu ja kateltu leffoja...turkiks tietenkin. En vaan kestä kattoo niit dubattuja koska se pilaa koko leffan...mut minkäs teet kun täältä ei muuta löydy. Onneks mulla on koneella muutama leffa ni voin niitä kattoo.

Niin ja kiitos Ninnulle kun soitit tänne, oli kiva puhua :) <3 ja Kirsille myös kiitos pitkästä puhelusta. <3 Tuli niin parempi olo noitten puhelujen jälkeen kun sai puhua suomea :D ja muutenkin sai kertoa kuulumisia paremmin ja kuulla mitä muille kuuluu. Äippäkin jotenkin ihmeen kautta soitti Cinon puhelimeen tänään ja sain senkin kanssa puhua pitkästä aikaa :)

mut nyt lisää muutaman kuvan tänne joten...se on moi vähäks aikaa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.