IRC-Galleria

näin meillä episode 2Tiistai 21.04.2009 22:08

Mul oli lääkäriaika 16:3o , ja menin sitte sinne jo joskus 20 yli neljä venailee .
Sit palloilin sinne ensiapupaikkaan (koska se neuvonta oli kiinni ja piti ilmottautuu siel...) No sit yks eukko sano et "Minä pistän sut ilmottautuneeks, joten mee vaan tonne oottelee ." No minähä menin .
Olin unohtanu puhelimen kotiin nii en voinu kattoo kellosta et paljon se oli . Oottelin sit vielä hetken aikaa siinä penkillä samalla ku joku uggeli poraili jotai putkia siinä vieressä :"D Sit aattelin et "Jopa on ihme paikka ku ei oo kelloo missään ." Nousin siitä penkistä sitten ja löysin kellon , se näytti 16:4o . Joku toinen hoitaja sit skäbäili siitä mun ohi ja kysy oonko ilmottautunu , sanoin et "Joo"
Sitten mä vaihoin toiseen kohtaa istumaan , koska se akka sano että se vastaanotto huone oli yks huone vähän sivummalle siitä missä olin istunu . Siitä kohalta mä sit näin sen kellon ihan koko ajan . Mä vaan venasin ja venasin ja venasin , eikä se perkeleen lääkäri tullu mua siitä ikinä sinne huoneeseen kutsumaan . Sit siihe tuli jotai kälättäviä ukkoja ja akkoja pölisemään ja mua rupes vituttaa ku ei lääkäriä kuulunu vieläkää . Mul on huomenna ruotsin sanakoe , joten kävi mielessä etten kerkee lukee jos täällä kestää kauan . SITTEN , mulla meni hermot ja aattelin että "NO VOI NY VITTU SENTÄÄN ON MULLA MUUTAKI TEKEMISTÄ KU ISTUA LOPPUPÄIVÄ TK:N ODOTUSAULASSA!" sit mä lähin vetää sieltä . että se siitä mahdollisesta antibioottikuurista tai muusta hoidosta näitä silmiä varten .
Kiitti teekoo<3 PUS

XOXO , vitun kyrpiintynyt asiakas .

p s . sillonku lähin sielt nii kello oli 17:1o .

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.