IRC-Galleria

Nirppu^^^

Nirppu^^^

http://scout.karjalaolut.fi/kilpailu/577 Käykää kaikki laittamassa meille ääniä jotta päästään peliin!!

Festarikesä <3 <3 Perjantai 15.08.2008 00:58

Hmmh Kesän 2008 piti olla suomen lämpimin moneen vuoteen, toisin kuitenkin kävi.. MUTTA onneks festarit pelasti tän kesän kokonaan.

Ensin matkattiin Ilosaareen Samin ja Nikon kanssa, siel tuli ihan hirveesti uusia "kavereita" kaikki oli tosi mukavia ja rentoja... Yllätys sinäänsä Ilosaaressahan on aina.... Hyvä't kelit oli muuten paitsi lauantaina sato vettä, mut eikös festareilla sada aina yhtenä päivänä?

Ilosaaresta sain sitten kipinän lähteä Korsoon Ankkarock:iin, ku tutustuin Elluun (Serkun kaveri) ja kuulin et on menos ankkarock:iin niin halusin itekkin lisää festari elämää... Kukaan kaveri ei meinannut lähteä aluks, mut onneks Iida sit pelasti miut ja tuli lohjalta mukaan :). Ankkarockis olikin sit vähän huonommat kelit mut ei se menoa haitannu, asialliset telttanaapurit piti huolta et lämmintä riitti ku sai nauraa niin perkeleen paljon!!!

Ja nyt sit tää viimosin eli Jurassic Rock Mikkelissä!!! Meininki oli ihan jumalattoman hyvä vaik vettä sato ku suihkussa ois ollu. Mut taas telttanaapurit hauskuutti ja piti seuraa varsinkin, Pekka, Jaana, Piia, Veera jne jne jne.... KIITOS!!!!

Ja 3 benji hyppyä tänä kesänä tuli tehtyä! Jopa yks volttikin!!

Mut tosiaan kiitos kaikille uskomattomista kokemuksista!!! Moikataan jos vielä tavataan!

Ens kesä armeijassa niin ei hirveesti festareilla olla... Mut 2010 kierretään lisää!!!!

KIIIITOS SUOMALAISET TÄSTÄ KESÄSTÄ!!!

I will miss you all!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.