IRC-Galleria

Kuskina.. Taasen..Sunnuntai 19.02.2006 06:13

Eilenki oli kuskina ja tänään. Olipa kiva olla aamulla ku ei tarvinu herätä kouluun.

Oli taas muutes eilen tosi kiva kuskireissu.. Vähän venähti ilta poijilla.. Perkele. Harkihen ehkä pari kertaa ens kerralla ennen ku lähen taas niille kuskiksi.. Perkele.. Nukuin rukalla autossa puoli tuntia ku en jaksanu istuskella yksin baarissa. Poijat siellä viipotti menemään. Ja myöhemmin yöllä ku olin päässyt jo nukkumaan niin rakkaat naapurimme häiriköivät ensin puhelinsoitoilla, että ne pitäs hakea baarista. Sen jälkeen ku ne oli päässy kämpille, ni niillä loppu tupakit ja piti taas minut herättää.. Sitten en saanu unta ku ne jotain mekasti. Ihme porukkaa.. :) Että kiitokset vain heille.. :D

Ja tänään olin porukoille kuskina.. Olipas tosi hauskaa. Kohta pitäs alkaa nukkumaan. Vähän kyllä jo väsyttääkin ku oon käyny tänään rukalla mutkat ja muutenki vittu rallannu, ni alkaa uni painaa silmää. Ei nyt kummiskaan niin paljon, että ei jaksais olla galleriassa. :)

Hmm.. Mitä sitä vielä.. Eipä tuu mittään ennää mieleen.. Näistä minun merkinnöistäki huomaa että minun elämä on aika vitun tylsä:
Nukun, ajan autolla, poltan, syön, poltan, nukun, poltan, syön, ajan autolla ja poltan, nukun, ajan autolla, syön taas, ajan autolla, ajan autolla, poltan joka välissä, käyn päiväkahvilla yms.. Aika tylsä elämä.. Tai sitten ryyppään.

Hyvää yötä! Alkaa nämä jutut mennä aika omituisiksi, joten paras lopettaa..

Tussunvaara hiljenee.. <3 <3 <3 <3 <3 <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.