IRC-Galleria

NoDiva

NoDiva

http://design-helo.blogspot.fi/

[Ei aihetta]Perjantai 22.02.2008 10:04

Sissus saatana mikä ilma! Sataa tuulee ja salamoi, raskas on mieli jne... Kohta onki sit kiva lähtä heilumaa kylälle päin, ko maa on ihan peilijäässä, eikä meillä täällä peräkylällä tunneta sellasia asioita kun hiekoitus... Toivottavasti uudet kengät pitää liukkailla.
Eipä sillä, jos lentää perseellee niin sittenhän lentää. Ei muuta ko ylös ja matka jatkuu. Täytyy kuitenki lähtä vähä etuajassa, ettei tarvi riskillä juoksennella.
Huomenna sitä pitäis lähteä autokaupoille. Oikeastaan vaan yhteen kauppaan ostoksille. "Lähetää ostelee..." ;D On se hyvä ko on suhteita, niin on sitten varaa ostaa vielä lisälaitteita ja muuta sälää autokauppojenkin jälkeen. Kiitos vaan tästä oikein paljon, kiitos Von Henrietta :] Olet painosi arvoinen kullassa.
Henrietasta puheenollen, herranejumalane, pitäis lavvantaina lähtee ryyppäämää. Eikö sitä saa ihminen ikinä rentoutua raskaan viikon raatamisen jälkeen? Toisin kuin ehkä voisitte luulla, niin kyllä se ryyppääminen työstä käy, ainakin meidän seuroissa. Sana "Kohtuus" kun on saanut aikalailla suureelliset mittasuhteet ;D No mut ei se, kyllä tuosta selvitään, aina on selvitty.
Pitemmittä puheitta, mukavat perjantait kaikille, täyty laitta päähän villapipo ja leikka kynsi, ettei käy vahinkoja.
Niin ja se ilmahälytys annetaan tänään klo 0930.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.