IRC-Galleria

kiitti kake =DMaanantai 13.10.2008 23:08

VAAKA 24.9. - 23.10.
DRAGONITE

Dragonite pyrkii mielellään tasapainoon, vaikka tasapaino pyrkii aina välillä hivenen ailahtelemaan tunteesta toiseen. Dragonitella on kyky käyttäytyä kauniisti ja elegantisti, vaikka voi rikkoa rauhallisen kuvansa puolustaessaan ankarasti totuutta ja oikeudenmukaisuutta, vaikka se tarkoittaisikin sitä että hän joutuisi käyttäytymään epäkohteliaasti.

Dragonite toimii mainiosti ulkopuolisena muiden riitojen selvittelijänä. Hän osaa olla oikeudenmukainen päätöksissään, eikä ota puolia. Hän oppii mielellään uusia asioita ja laajentaa näkemystää, joten matkustelu on hänelle varteenotettava vaihtoehto. Dragonite ei ole mielellään yksin ja hän haalii ympärilleen paljon ystäviä. Hänen on kuitenkin syytä olla varuillaan, sillä Dragonite ei välttämättä osaa erottaa jyviä akanoista ja siksi häntä on helppo käyttää hyväkseen.

Sinisilmäisyydestään huolimatta Dragonite osaa hurmata ihmiset ympäriltään ja saada nämä tekemään, mitä hän haluaa. Hän ei tee mielellään mitään, ennen kuin on täysin varma siitä, mihin on ryhtymässä. Siksi hän saattaa vaikuttaa jopa laiskalta muiden silmissä, kun hän pohtii päätöksiään viimeiseen asti.

PLANEETAT: Venus
ONNENPÄIVÄ: Perjantai
VÄRIT: Sinivihreä, purppura
KIVI: Opaali
KUKAT JA PUUT: Orvokki, omenapuu
ONNENNUMEROT: 12 & 20
HYVÄÄ: Luotettava, periaatteellinen, karismaattinen.
HUONOA: Laiska, manipuloiva, ailahteleva.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.