IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Heeei. :)Keskiviikko 23.11.2005 23:54

Moimoimoi kaikille.! Aattelin mäkin nyt avata sanaisen arkkuni ja raapustaa tänne muutaman lauseen. Ei tätä välttämättä kukaan lue, mutta voihan tänne nyt vaan kirjotella ja vaikka sitten ite lukea, hha.

Just väsään tässä ussan esseetä huomiseks, pöh. Miksi erilaisuutta on vaikea sietää? Siitä sitten kirjotat. Tosin kyllä mulla juttua löytyy verkkareista miss sixteihin. Kyllä mä ehkä jotain saan aikaseks. Tänään ilmotettiin sitten kaikkia kokeita kivasti, ens ja sitä seuraava viikko ihan täynnä, hienoa etten sanoisi! ja pitäs tehä joku kemman tutkielma tjn ja mun pitäs saada siitä 10, että ei kyllä tekemiset nyt lopu.

Eilen olin leffassa kattomassa Pinnan alla, Suosikin ennakkonäytöksessä. Oli hyvä, kannattaa mennä kattomaan :> Ja huomenna meen sitten hesaan jotain vaatteita ehkä löytelemään.

Lauantaina pitkästä aikaa keikalle, Lahdesta starttaa joulukiertue. Siellä onkin sali loppuunmyyty ja odotetaan kaikki innolla millanen show on tulossa! Ens viikolla onkin sitten joulukiertueen muut keikat ja Rovaniemi vielä 5.12, että kaikki vaan messiin! :) Kiirettä pitää nyt pari seuraavaa viikkoa, mutta eiköhän se mee tässä joululomaa ja erityisesti uutta vuotta ootellessa.

See u!

Nondy. ;)

Päivän biisi: Antti Tuisku - Lämmin lumi peittää maan

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.