IRC-Galleria

NooSu^^

NooSu^^

<3 Niko <3 Aada <3 Kiia <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 10.12.2008 01:24

Voisko joku kertoo jonkun hyvän vinkin millä saan ton meijän neidin ennen 11 illalla nukkumaan, ja sillonki se on semmosta tappelua et huh... miten voin opettaa sen nukahtaan taas yksin ilman kamalaa huutoo ja sitä et se nukahtaa suunnilleen siihen huutoonsa?? tuntuu pahalta jättää se huutavana sänkyyn... ennen sen nukuttamisen kanssa ei ole ollu mitään onglemia mut nyt on reilun viikon ajan ollu vaikeeta, sen jälkeen ku se siirty yksiin päiväuniin vaan..

Joo, ehkä se tästä taas joskus helpottaa.. pääasia on se et se nukkuu nykyään yönsä kokonaan ja unet on semmosii 12h unii lähes aina!! Ettei öisin tarvii heräillä enään sen kanssa, ja jos se nykyään herää yöllä nii se ettii ite tutin ja jatkaa unia. Aamullakaan se ei enää herätä mua vaan alkaa touhuamaan sängyssään yksinään.

Jepulis jee, et tämmöstä tänään.. Nyt ei sit väsytä itteeni enään ollenkaan, pitää siis kattoo vaan CSItä ja toivoo et kohta alkais väsyttään..

Huomena mennään murmelin kans jouluostoksille kaksistaan,Aaduska menee vaarille hoitoon muutamaks tunniks &lt;sydän&gt; voi voi, saapahan tili taas kyytiä. tänään sielä vielä on rahaa... huomena ei sit enää illalla olekkaan ku meikä pääsee vauhtiin :D mut eipä se mitään, joululahjoja vartenhan niitä rahoja ollaan säästetty nii niihin ne myös käytetään. Murulle käyn sit joskus ostamassa lahjan ku se ei ite ole mukana.. Se vaan et mulla on niin monta kallista juttuu mitä haluisin ostaa et en osaa päättää mitä niistä ostan, ehkä kaikista tärkeimmän.. :D mut joo, nyt kattoon telkkaa ja sit toivottavasti kohta nukkuun...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.