IRC-Galleria

joululeiri tiivistettynäMaanantai 13.12.2010 17:55

Olinpa viikonloppuna Rytkyllä leirillä ja meno oli varsin loistava! :D Nukuttiin Elinan kaa (ainakin teoriassa) kahdestaan ja parempaa huonekaveria en ois voinukaa toivoa - mulla oli ainakin hauskaa :DD

Muutama "keskeinen" kohta:

1. Lauantaina herätys oli mielenkiintonen: porukka huutaa käytävällä, puhaltaa erotuomarin pilliin, laittaa pianosta jotai randomia biisinrenkutusta soimaan ja taisivatpa jopa oviakin potkia - no, ainakin heräs eikä torkkuajastinta tunnettu.

2. Kello 23:n hiljaisuus on suhteellinen käsite nimim. lauantai-iltana tulin suihkusta tarkalleen 00:42.

3. Umpihangessa on mielenkiintoista pelata ulkopelejä. Perinteinen peili oli varsinkin jännää, kun matka oli ylämäkeen. Loput pelit saivat jouluisen (tai "jouluisen", miten vain) versionsa: Kuka pelkää joulupukkia (muuttui tosin pelin alussa huudoksi: "Kuka haluaa torttu(j)a?!"), viimeinen torttupari uunista ulos sekä joulumuori ja kinkku (vrt. kissa & hiiri).

4. Lauantaina iltapalalla tuli lauleskeltua varsin.... mielenkiintoisia... biisejä. Mulla soi varmaan seuraavat kolme viikko päässä Sienirock... huoh.

5. Jotain ryhmätöitä tehdessä Risto-ohjaaja tokas: "Ryhmien johtajaks on valittu vanhempia isosia." No, enkö perkele ollu heti toisena ryhmänjohtajien listalla, vaikken edusta vanhempaa sakkia saati olisin käynyt isoskoulutusta.

6. Yks ryhmätyötehtävistä oli jännä. Kysymys kuului about näin: "Mitä eroa on orjalla ja lapsella?" Tuhon esitin vastakysymyksen: "Mikä kysymys toi on? Sama asia, jos mä kysyisin, mitä eroa on banaanilla ja ruohonleikkurilla?"

7. En tappanut ketään, vaikka pelattiin säbää! Pelaaminen oli kyllä tosi kivaa. Ei laskettu maaleja ja vähänkin jos kaveria tuli mailalla hipastua, tuli perään miljoonan anteeksipyynnön sarja.

8. Make on rehtori. "Minä oon kasvatustieteiden maisteri!" -tokaisuun Anu tosin kuittais: "No korkeintaan hiustenkasvatuksen...."

9. Joululaulut tulee jo vähitellen korvista ulos, vaikka jouluun on vielä 11 päivää. Hieman muunnellut versiot olivat tosin ihan hauskoja, kuten: "Tulkaa kaikki nyt katsomaan, on poika syttynyt palamaan!"

10. Näh näh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.