IRC-Galleria

Norttimortti

Norttimortti

She said"I'm not the moment"

Selaa blogimerkintöjä

FlamberginiSunnuntai 08.11.2009 23:03

pitää ensin väsyttää Radu että se menee nukkumaan jos haluaa itse jotain tehdä(nukkuu nyt sylissä).

ensin se hermostui jo siitä kun menin vessaan, luuli että hänet on jätetty yksin.(ei oikein uskalla mennä vielä Caritan huoneeseen). alkoi se jo siihen tottua, kun en niin kauan ollutkaan poissa. mutta tänään kävin suihkussa, ensin kuului uikutusta kohta kuului kunnon rähinää ja sitten alkoi varsin kiitettävä ulvonta. Caritan huoneessa oli kuulemma käynyt sen mutkan rähisemässä johdoille.

naapurit varmaan riemastuu tiistaina kun menen harjoittelupaikkaan useaksi tunniksi ja tämä jää kotiin ulvomaan:9 ehkä kaikki on töissä päivällä.

viime yönä alkoi puolen yön jälkeen hirveä uikutus siitä miten hän ei halua nukkua yksin laatikossa vaan tahtoo sängylle. herätti Caritankin, ja kun se oli pitkään ulvonut minua alkoi harmittaa että se Caritaakin valvottaa(minusta viis) joten otin sen viereen ja nukkua tuhisihan se sitten rauhassa. tänä yönä katsotaan miten pitkään se jaksaa itkeä ennen kuin luovuttaa(?)

huomenna mennään käymään mutka ulkona katsoon millainentuo piha oikein on, siitä se ei varmaan tykkää, mutta totutetaan.

tuskin malltan odotta ensimmäistä trimmausta -_-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.