IRC-Galleria

painkillers, please!Maanantai 19.03.2007 20:15

heippa kaikki rakkaat ystavani!

Siita onkin jo hetki, kun viimeksi kirjottelin teille kuulumisia. Aika menee niin nopeasti taalla,kun alkaa jo loytya kavereitakin :) Viikot nyt menee ihan tavallisen rutiinin mukaan. Muutama viikonloppu sitten jouduin olemaan lasten kanssa to-su 24h joten sain sitten viime viikolla yhden paivan keskella viikkoa vapaaksi, ja lahdin Lontooseen katselemaan vahan nahtavyyksia :) mm. London eye, Big Ben, Westminister Abbey (kirkko jossa diana ja charles meni naimisiin) ja oli muten hippasen hieno!!!

Viime viikonloppu oli aika mielenkiintoinen. Mulla menis varmaan koko paiva jos alkaisin tassa nyt ihan kaikki laarittelemaan :D mutta lyhyesti (muutama kuvakin loytyy tasta launtaista)
Lahettiin lauantaina muutaman kaverin kansa picknikille Lontooseen, ensiksi kierreltiin keskustaa ympari ja ampari, kunnes paadyttiin hyde parkkiin. Siina sitten vahan mehuteltiin (taalla on muuten aikas edullista tama ilojuoma). Muutamalla tyypilla oli sitten illalla viela beibisittausta ja he joutuivat lahtemaan kotiin aikaisin. Mutta ei mun ja yhden Lauran :)
Joten paatettiin sitten lahtea ihan vaan muutamalle drinkille keskustaan ja paadyttiin siihen samaan verveen mista kerroin jo aikaisemminkin :)
Siella muutama aika kivannakoinen italialais poika tuli juttelemaan. He olivat juhlimassa heidan kaverin synttareita ja synttarisankari oli vuokrannu semmoisen PartyBussin (2.kerroksinen)joka vei heidat ilmaiseksi 5 klubille Lontoossa ja jossa aina kun vaihdettiin paikkaa musiikki soi ihan taysilla ja kaikki vaan seiso ja tanssi ihmisille kadulla :D ja tietenkin he pyysivat meita mukaan. Mika tuuri!!!!
Ilta meni erittain kosteissa ja rattoisissa fiiliksissa joka tarkoitti sitten sita,etta kummallakaan ei mennyt enaa juniakampille joten me sitten pyorittiin lontoon keskustassa aamulla siihen asti kun ensimmaiset junat meni. Ma olin joskus 0830 am. kotona.perhe oli silloin just aamupalalla :) Totesivat vaan etta oli siis hauskaa ;) ottivat sen siis ihan rennosti.

Nukuin melkein koko paivan eilen ja kavin vaan syomassa alhaalla valilla! Onneksi oli muutama burana viela jaljella :D
Tulipas siis vedettya ensimmaiset pitkat huurteiset taallakin :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.