IRC-Galleria

Minä....skorpioniTiistai 21.04.2009 01:11

Skorpionit ovat hiljaisia ja syvällisiä. Skorpionit ovat täynnä suuria tunteita, joita he eivät helposti näytä. Skorpionin lähelle vain harvan onnistuu päästä. Ei voi silti koskaan tietää onko lähellä vai ei, koska Skorpioni itse päättää mitä itsestään antaa ja mitä ei. Jos hän todella haluaa jotakin, se ei taatusti jää pelkäksi unelmaksi.

Skorpioni ajattelee omilla aivoillaan, vaikka hän ei sitä muille kertoisikaan. Hän on henkilö, jota kanssa ihmiset vihaavat tai rakastavat.

He ovat erittäin lojaaleja ystävilleen. Skorpioneilla on pitkä pinna, mutta kun se katkeaa ei kannata olla lähellä. Skorpionit vihaavat epäoikeudenmukaisuutta. Skorpionit ovat erittäin voimakastahtoisia ja rohkeita. He ovat myös tarmokkaita, spontaaneja ja usein myös hyvin älykkäitä.

Älä usko kaikkea mitä kuulet skorpionin itsekyydestä. Skorpioni saa luonnostaan puolelleen joko kiihkeän lojaaleja ja vannoutuneita ihailijoita tai kateellisia ja pahansuopia vihamiehiä, mutta jopa viimeeksi mainitut kunnioittavat häntä vastahakoisesti, ja saat huomata, etteivät he vahingossakaan uhmaa häntä avoimesti. Ne muutamat, jotka ovat tehneet niin, ovat eläviä ja tuskallisia muistutuksia siitä, että skorpionin kimppuun hyökätessä täytyy olla hyvin varovainen. Skorpioni pystyy muistamaan hänelle annetun ystävällisyyden yhtä hyvin kuin vihamielisyyden. Skorpioninainen ei Skorpionimiehen tapaan unohda koskaan kohtaamansa loukkausta.

Jos olet herkkä, älä pyydä häntä lausumaan mielipidettään tai antamaan neuvoja. Silloin saat kuulla alastoman totuuden. Kun kerran menet kysymään, hän tulee vastaamaan. Skorpioni ei lausu perättömiä kohteliaisuuksia saadakseen pisteitä tai voittaakseen uuden liittolaisen puolelleen. Imartelu on hänen arvolleen sopimatonta. Jos hän sanoo sinulle jotain miellyttävää, pidä sitä suuressa arvossa.

Vaikka Skorpioninainen odottaisi elämässään jotain hyvää, hän varautuu silti aina pettymykseen. Vaikka Skorpioninainen valitsee tunteidensa kohteen tarkasti, hän silti usein valitsee väärän miehen. Hän on hyvin aistillinen ja havainnoi tarkasti ympäristöään. Jotkut pitävät skorpioneja jopa ennustajina.

Skorpioni juo vain vaarallisia juomia, kuten viskiä.

Sopeutuvaisuus on skorpionin vahvoja puolia. Uuden oppiminen on hänelle helppoa. Hän ei kuitenkaan halua sopeutua muiden päätöksiin vaan haluaa tehdä ne itse. Skorpioni on myös tähtimerkeistä seksikkäin. Skorpionin heikkoudet ovat samaa kaliiberia kuin vahvuudetkin, eikä niiden kanssa ole syytä leikkiä. Skorpionin huonoihin puoliin kuuluvat julmuus, omistushalu ja kostonhimo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.