IRC-Galleria

Jou.Sunnuntai 08.07.2012 15:04

Mä vihaan itteeni tiesittekö? Mä tyrin eilen totisesti! Vittu ku että tieräkkää! Siis voi vittu nyt M pitää mua ensinnäki jonain huorana ja toiseksi lapsellisena kersana, koska oon vähä idiootti kännis. No siis joo, siis mä luulin et meil oli jtn mut joo ei sit vissiin. Mä olin niinku ilmaa! Joo ja sitte mä päätin iskeä sen kaverin. Fiksua eikö?

No sitte ku oisitte nähny M:n ilmeen! Sen ne ihanat safiirin siniset silmät! Mä näin sen ilmeen ku se katto meitä siä diskos ja että tierä kuinka paljo mun teki mieli mennä sen työ ja pyytää anteeksi ja vaikka mitä!

Mä pian meen tonne meijän talon katolle ja hyppään alas, mä en enää kestä yhtää tätä!

Mut siis syy siihen, miksi mä iskin sen kaverin, on se, että ku M oli jonku muijan kaa ja mun kaveri näki ku ne tyyliin vaihto puh.numeroita. Selvä, sitte naksahti ja pahoon. ei muutaku T mun messiin ja vittu diskoon nuolemaan. :D

JEA, joo ei siinä mitää hauskaa siis oo nyt...

Mut se tiedoksi, mä tykkään M:stä ihan sairaasti! Siis melkein yhtä paljo ku Jussusta! Eli miettikää siitä kuinka paljo... (Ja se cap ja ne vaatteet ja hiukset ne sopii sille niinku nenä päähän) nojoo, mä menetin sen... en saa sitä enää ikinä takas.... );;

Love U ALL DAY ALL NIGHT! ♥

(Harmi vaan ku se ei näe tätä, tunnistais ittensä kyllä... Mut jos näkis, niin anteeks. Mä tosissaan välitän susta edelleen, vaikka oonki täys idiootti... :(( )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.