IRC-Galleria

Nuuni

Nuuni

Lääkitykseni pukee Minut.

Uusimmat blogimerkinnät

4 EVER ihQ <3Torstai 22.05.2008 16:26

Mä en ole koskaan ymmärtänyt, enkä ymmärrä siis vieläkään, mikä idea on siinä, että ajatellaan, hehkutetaan tai muuten vain tuodaan esille joka saatanan paikassa sellaista asiaa kuin "ikuisuus".
Ensinnäkään mä en tajua kuka uskoo ikuisuuteen tai kuka HALUAA uskoa ikuisuuteen. Toisaalta, siinäkin on varmaan se idea, ettei sekään ikuisuus sijoitu tänne maapallolle (kuka helvetti täällä haluais ikuisuuden viettää? Käsiä ylös vaan!).
Jokatapauksessa, on se varmaan joo mukavaa ajatella, että ihihihihihhi ollaan yhdessä ikuisesti. Sekään jos pohtisi, että ollaan yhdessä loppuun asti ei olisi niin paha kuin se, että ihmiset kuvittelee olevansa yhdessä ikuisesti.

Tällaisilla ihmisillä ei ole minkäänlaista itsesuojeluvaistoa.

Mun mielestä on paljon hauskempaa ajatella, että jospas nyt pärjättäs tän päivän loppuun asti niin ollaan taas voiton puolella. Ei tartte ladata niin paljon paineita ihmisten niskoille.
Helvetti soikoon, kelatkaa nyt! Eikö ketään muka ahdista, jos toinen ajattelee että ihihihih sitten kun sinä makaat hauta-arkussa niin et pääse minusta silloinkaan eroon, koska olemme yhdessä ikuisesti. ANTEEKSI MITÄ?! Mun arkusta saa ainakin kaikki ihmiset pysyä ihan rauhassa poissa, kiitos.

Vaan kai se elämän idea sitten on rakennella täysin turhanpäiväisiä pilvilinnoja, jotka kaikessa turhuudessaankaan eivät ole täysin turhia.
Se on jännä juttu se!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.