IRC-Galleria

Nuuni

Nuuni

Lääkitykseni pukee Minut.

Uusimmat blogimerkinnät

[Tulevaisuus]Lauantai 31.05.2008 17:48

Tulevaisuus istuu olkapäilläni
kuin puuhun juuttunut leija.
Liikkuu hiljalleen tuulen mukana
pääsemättä irti.

Tulee uniini painajaismaisina kuvina,
istuttaa itsensä keuhkojeni päälle.
Ja niin,
On taas vaikea hengittää.

Entä jos en tiedäkään mitään
minkä kaikki muut tietävät.
Entä jos olen itse itselleni suurin salaisuus?

Tulevaisuus itkee vuolaasti sisälläni.
Kahlittuna tekemättömiin tekoihini,
jotka vuosisatoja vielä saavat katsella maailmaa,
Kaltereiden takaa.

Tulevaisuus.
Se juoksee karkuun kuin tuhatjalkainen
enkä koskaan saavuta sitä
niinkuin en milloinkaan saa
elää huomista päivää.

8) (luv nn)Maanantai 26.05.2008 22:04

TOSITARINA:

Seuraava saattaa viehättää niitä, joilla on jonkinlainen uskonnollinen yleissivistys. Laura Schlesinger on yhdysvaltalainen radioesiintyjä, joka jakaa ohjeita ihmisille, jotka soittavat hänen ohjelmaansa. Taannoin hän sanoi, että homoseksuaalisuus on iljetys viitaten 3. Mooseksen kirjaan (3. Moos. 18:22) eikä sitä voi missään tapauksessa hyväksyä. Seuraavassa avoin kirje, jonka Tri Laura sai eräältä kuulijaltaan. Se on julkaistu myös internetissä.

Hyvä tohtori Laura,

Kiitos siitä, että teet niin paljon opettaaksesi ihmisille Jumalan lakia. Olen oppinut paljon ohjelmastasi, ja pyrkinyt myös jakamaan tietoani niin monelle ihmiselle kuin mahdollista.
Aina kun joku yrittää puolustella homoseksuaalien elämäntapaa, yksinkertaisesti viittaan 3. Mooseksen kirjaan (3. Moos. 18:22), jossa selkeästi tuomitaan se iljetyksenä. Keskustelu loppuu siihen. Tarvitsisin kuitenkin neuvoasi muutaman muun lain suhteen, miten niitä pitäisi noudattaa.

a) Kun poltan alttarilla polttouhria, tiedän, että siitä syntyy Herralle mieluisa tuoksuva tuliuhri. (3. Moos. 1:9) Ongelmana ovat naapurit. Heidän mielestään tuoksu ei ole mieluisa. Pitäisikö minun kirota heidät?

b) Haluaisin myydä tyttäreni orjaksi, mikä 2. Mooseksen kirjassa hyväksytään. (2. Moos. 21:7) Nykypäivänä, mikä mielestäsi olisi sopiva hinta hänestä?

c) 3. Mooseksen kirjassa (3. Moos. 25:44) todellakin sanotaan, että voin omistaa orjia, sekä mies- että naispuolisia, sillä ehdolla että he ovat naapurikansojen edustajia. Eräs ystäväni on sitä mieltä, että tämä pätee meksikolaisiin, mutta ei kanadalaisiin. Voisitko selventää? Miksi en saisi omistaa kanadalaisia?

d) Minulla on naapuri, joka jatkuvasti työskentelee Sapattina. 2. Mooseksen kirja (2. Moos. 35:2) selkeästi määrää, että hänet olisi surmattava. Onko minulla moraalinen velvollisuus tappaa hänet itse?

e) Eräs ystäväni on sitä mieltä, että vaikka simpukoiden syöminen on iljetys (3. Moos. 11:10), se on kuitenkin vähemmän iljettävää kuin homoseksuaalisuus. Olen eri mieltä. Voisitko selventää tämän asian?

f) 3. Mooseksen kirjan (3. Moos. 21:20) mukaan en saa lähestyä Jumalan alttaria, jos minulla on näössä vikaa. Myönnän, että käytän lukulaseja. Pitääkö näköni olla virheetön, vai voiko tätä jotenkin kiertää?

g) Useimmat miespuoliset ystäväni antavat leikata hiuksensa, mukaan lukien myös ohimolta, vaikka tämä on ehdottomasti kielletty 3. Mooseksen kirjassa (3. Moos. 19:27) Kuinka heidän tulisi kuolla?

h) Olen oppinut 3. Mooseksen kirjasta (3. Moos. 11:6-8) että kuolleen sian koskettaminen tekee minusta saastaisen. Voinko kuitenkin pelata amerikkalaista jalkapalloa, jos käytän käsineitä?

i) Sedälläni on maatila. Hän rikkoo 3. Mooseksen kirjan lakia (3. Moos 19:19) kylvämällä samaan peltoon kahta eri siementä. Samoin hänen vaimonsa rikkoo käyttämällä vaatteita, joiden valmistuksessa on käytetty kahdenlaista kuitua (puuvilla-polyester-sekoitetta). Hän myös kiroilee paljon. Onko todellakin tarpeellista nähdä vaiva kutsua koko kaupungin väki kivittämään heitä? (3. Moos. 24:10-16) Emmekö voisi vain polttaa heidät perhepiirissä niin kuin teemme ihmisille, jotka makaavat puolisonsa perheenjäsenten kanssa? (3. Moos 20:14)

Tiedän, että olet tutkinut näitä asioita laajasti, joten olen varma, että voit auttaa. Kiitos taas kerran, että muistutit meitä siitä, että Jumalan sana on ikuinen ja muuttumaton. Uskollinen
kuulijasi ja palvova ihailijasi

Sean Hayes

:)Maanantai 26.05.2008 20:46

Järkkärikurssi läpi!

4 EVER ihQ <3Torstai 22.05.2008 16:26

Mä en ole koskaan ymmärtänyt, enkä ymmärrä siis vieläkään, mikä idea on siinä, että ajatellaan, hehkutetaan tai muuten vain tuodaan esille joka saatanan paikassa sellaista asiaa kuin "ikuisuus".
Ensinnäkään mä en tajua kuka uskoo ikuisuuteen tai kuka HALUAA uskoa ikuisuuteen. Toisaalta, siinäkin on varmaan se idea, ettei sekään ikuisuus sijoitu tänne maapallolle (kuka helvetti täällä haluais ikuisuuden viettää? Käsiä ylös vaan!).
Jokatapauksessa, on se varmaan joo mukavaa ajatella, että ihihihihihhi ollaan yhdessä ikuisesti. Sekään jos pohtisi, että ollaan yhdessä loppuun asti ei olisi niin paha kuin se, että ihmiset kuvittelee olevansa yhdessä ikuisesti.

Tällaisilla ihmisillä ei ole minkäänlaista itsesuojeluvaistoa.

Mun mielestä on paljon hauskempaa ajatella, että jospas nyt pärjättäs tän päivän loppuun asti niin ollaan taas voiton puolella. Ei tartte ladata niin paljon paineita ihmisten niskoille.
Helvetti soikoon, kelatkaa nyt! Eikö ketään muka ahdista, jos toinen ajattelee että ihihihih sitten kun sinä makaat hauta-arkussa niin et pääse minusta silloinkaan eroon, koska olemme yhdessä ikuisesti. ANTEEKSI MITÄ?! Mun arkusta saa ainakin kaikki ihmiset pysyä ihan rauhassa poissa, kiitos.

Vaan kai se elämän idea sitten on rakennella täysin turhanpäiväisiä pilvilinnoja, jotka kaikessa turhuudessaankaan eivät ole täysin turhia.
Se on jännä juttu se!

Hyvin edistyyTorstai 22.05.2008 03:27

Tuo koulutyö, kiitos kysymästä.
Edistyy. Hyvin. Huomenna editoidaan loppuun ja sitten se on valmis.
Ja sitten on myöskin niin hiheno, että heikompia hirvittää!
(Joojust. Oikeestaan se on aika kuraa, sisältö on melkosanonkomistä.
Mutta voin lohduttautua sillä, että alku ja loppu on aivan MAHTAVIA kiitos Hannan ja Suvin <3)

Hanna & Suvi rokkaa!

("Ei opetusalaa... ei itsetuntoa....Vittuun koko opetusjärjestelmä!")

O M F G !!!!Keskiviikko 21.05.2008 16:46

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAWS!

Mi loves Marton + Plushenko <3
Mi loves!!!!!

sydänsydänsydänsydän

Voi jestasTiistai 20.05.2008 23:08

Mä niin kuolen häpeästä sit tiistaina.

Voi DÄÄM!Tiistai 20.05.2008 01:02

Missasin sit Lordin!
Mut vaan ihan sillee vähän!
Melkein vain!
Vaikka me Naakan kaa hienosti soluttauduttiin studioon viemään pyyhkeitä niin ne perkeleet oli ehtiny jo häipyä. Yhyy! Kyllä joo harmitti taas niin... :D
Nomuthei, näin mä sentään taas Ninon ja jonkun toisen ihme partahepun ja heh heh.

Voi tätä päivää.
Aamulla kaikki meni ihmeellisen hyvin ja mä sain mun koulutyötä varten vastaukset.
Työhaastattelu meni päin vittua (koska en ole velkaantunut alkoholisoitunut narkkari? O_o).
Kävin kattelee kenkiä Cittaris ja juttelin jonkun mummon kaa siitä kuinka rasittavaa kenkien sovittaminen on.
Sitten mä menin mummolaan neljäks tunniks kahville. Sit mentiiki äitin kaa rautakauppaan ostaa mulle vähän spraymaalia ja eksyin sinne kauppaan niin sain sitten kiljua ÄITIIIII!

Sit tulin kotiin ja sit lähinki hakee lakanoita naakalta ja nyt mulla on lakanat.
(MUOKS: unohdin, keskustelin myös metrossa yhden naisen kanssa kutomisesta kun kudoin metrossa ja sitä alko kiinnostaa että mitä ihmettä teen mun tilkuista. Niii-iii!)
Ja selvitettiin myös editointiongelma ja mun jeespoks kameramies on asemissa huomenna.
Tähtinäyttelijä (Suvi) ei vielä ole ihan messissä, mutta kyllä se siitä ;)
Pahimmassa tapauksessa kys. "esitelmässä" kuulee myös pätkän mun laulua. HAH HAH!

Ai että mä säälin niitä jotka on mun kaa samal syrkkäri kurssilla...

:DMaanantai 19.05.2008 02:36

Huomisesta voi tulla jännä päivä.
Ja jos huomisesta tulee jännä päivä, niin voi olla, että Hanna, Ansku, Siiri ja Suvi vihaa mua sen jälkeen.
Mutta siis mä voin sitten jälkeen päin kertoa miksi oli jännä päivä, jos oli jännä päivä...

VOI JUMALAUTAMaanantai 19.05.2008 00:15

TÄÄLTÄ TALOSTA PÄÄSE EDES ULOS SAATANA.
MIKÄ JUMALAUTA TOTA ULKO-OVEA VAIVAA KUN SE EI PÄÄSTÄ MUA ULOS, HÄ?
Jumalautavittusaatana. Mä kiehun!