IRC-Galleria

Nyuu

Nyuu

I'm the virginwhore

Keskiyön pelaajaTorstai 26.07.2007 07:18

klo 04.00

No niin.
Tuli tahkottua sitten 8tunnissa Devil May Cry ykkönen. \o/
Varmana joku on sen paljon nopeammin tahkonut, mutta kun ottaa huomioon että pelaajana olin mie joka pelkään pelata Tom Rider peliä yksin (ja kaverinkin kanssa pissit on housuissa), kiitos niiden muumio ukkojen ja gorilloiden. Niin että päätän pelata tälläisen luokkaa" Pum Pum. Minulla on hieno miekka ja viipaloin pimeässä kartanossa inhoittavia örkkejä" pelin.
Ja jos pelin tekijänä on Resident Evilin tekijä. On odotettavissa synkkää ja tuhtia toimintaa. Ja HUOM Resident Evil kuuluu samaan kastiin kuin Tom Rider, eli pelejä joita en yksin lähtisi en sitten mistään hinnasta pelaamaan.

Ainakin silmän iloa pelistä sai ja herra sankari Danten varasti pienen pelokkaan sydämeni. *huokaa syvään ja kuolaa Danten kuvaa* Ja aloin miettiä että mistä tuollaisen miehen löytäisi.
Eli jos olet selvä klooni Danteista ja harrastuksenasi on viipaloida peloittavia demoneja ja pyörität kivaa yksityisetsivätoimistoa ja niin tosissaan isäsi on demooni. Ota yteyttä. (^.^)

Kuten kaverini varoitti että sarjoihin jää koukkuun oli hän oikeassa. Olen Dantei narkomaani nyt. Ja eikun säästämään kakos osaa varten. Mutta sen voin kertoa että hetkeen taidan nukkua valot päällä ja kissa visusti kainalossa.. kun ei sitä tiedä mitä sieltä sängyn alta hiippailee. *liian vilkas mielikuvitus*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.