IRC-Galleria

OG^

OG^

mittaamattoman mittava mittamies

Blogi

- Vanhemmat »

Talvirenkaat vaihdettu..Torstai 27.10.2005 10:54

Jopp..vaihdoinpas sitten eilettäin talvinakit alle, hmm..kiinnostavaa. Tosiaankin, päätin ottaa asiaksi ja vaihtaa renkaat, kaik meni hyvin siihen asti kunnes pääsin autotalliin vaihtamaan niitä.. ensinnäkin, kulkuneuvossani on sellaiset iha pro über hienot speziaali vanteet, niihin tarvitsee kuusiokulma avaimen että pääseepi pultteihin käsiks, sellaista sopivankokoistahan en luonnollisesti hoksannu ottaa mukaan, joten ruuvimeisselillä vaan. Noh, kolme aukesi hyvin, mut kuinka ollakkaan, vittu se viimenen oli jumissa.. sillon lens ekan kerran ruuvimeisseli kädestä ja meni hermot.. %&"!% eiku sisälle takas etsimään..

...takaisin autotallissa, "uu jeah" ..viimeinen saatiin auki, elikkäs eipä muuta kuin pultteja väänteleen auki uudella, erittäin hienolla, ja ehkäpä jopa maailman parhaalla Bilteman ristikkoavaimella.."NO VOI VITTU SAATANA" ..eihä tää paska tähän sovi kun ei mahdu sinne vanteiden upotuksiin, jossa ne pultit on.. voitte arvata mikä työkalu silloin lensi ärräpäiden lisäksi..

päätin lainata naapurilta ristikkoavainta, jota olen lainannut edellisinä vuosina..

Myydään Bilteman ristikkoavain, ei postituskuluja, vain nouto mahdollinen.

AhaaaKeskiviikko 26.10.2005 11:34

Laittasko sitä talvinakit vai ei..näh, kulkee kevyemmin kesänakeilla ja voinpahan kehua että vetää joka vaihteella sutia, ja jopa pelkällä kaasulla!
- Vanhemmat »