IRC-Galleria

kylläKeskiviikko 18.04.2007 21:26

tännää on ollu niin hyvä ilma että toi taiteilu on jääny vähän vähemmälle ja keskityin olennaiseen.

koululla oli tänää jotai aivan uskomatonta ruokaa, herneitä oli pottumuusissa ym yrttifisua joten se ei oikein napannut. ruoan jälkeen siinä sitten lähdin käymään oulussa kun ilmaseksi pääsin. ja kun ilma oli mitä mainioin niin jalat veti stockmannin alkoon ja sieltä nappasin saku tauruksen mukaan ja lähdin torille jossa nautein tämän tauruksen.

siitä sitte jatkoin matkaa PSK kaupunni-kuppilaan jonka takia ouluun asti menin. siellä oli draamatun julkistamistilaisuus. draamattu on siis tommonen sarjiskirja jotka meidän koulun sarjislinjalaiset teki. siellä sitte tuli ihmeteltyä kaikenlaista ja maisteltua musta routasydän drinkki.
hyvällehän se maistu.

PSK:sta lähettiin sitte takasin limingan metropoliin ja kun noi hernepottumuusit ja yrttifisut ei oikein maistunut sillon lounaalla niin piti sitten lähteä hakemaan lisää täytettä vatsaan. suuntasin siis limingan ainoaan pizzeriaan ja matkalla kun joutuu ylittämään yhden tien niin enköhän meinannut vielä jäädä jonku pakettiautonkin alle. huh. ja kun kävelin kauppojen ohi niin voi veljet sitä mopojen pörinän määrää. enemmän pörinää kun ampiaisparvessa. huh huh.
selvisin kuitenkin siitä ja kävin hakemassa sen pizzan.

kinkku+kebap+katkarapu+pekoni = 5.5e

lähdin siitä sitte johonki huitsin kuikkaan jostain ihmeen mielijohteesta. lepposasti kevätauringon paistaessa kuuntelin musiikkia ja nautein pizzasta ja alkukeväästä. ikuistin tämän hienon pizzahetken limingan pellon lakeuksilla filmille ja saatan EHKÄ sen kuvan tänne laittaa kuhan saan filmin kehitettyä ja vedostettua/skannattua.

nyt ajattelin mennä jatkamaa tätä hyvää päivää ja voisin katsoa vaikka killbill leffan pitkästä aikaa.
on se kevät vaan hienoa aikaa. onneksi on vaan kerran vuodessa. sillä mun pää tuskin kestäis montaa kevättä vuodessa, on tämä senverran loistavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.