IRC-Galleria

pv2Sunnuntai 27.07.2008 01:40

Tanaan oon ollu yhden tuttavapariskunnan luona koko paivan. Nailla on kaikki kivat pelit ja vehkeet taala. Hieno tietokone wow.
Se mies lahti pelaa jalkkista niin me jaatii tanne ny ja toi tati tiskaa niin se istutti mut tahan :D

Oltiin niiden kanssa puistoissa hengailemassa ja se mies osti mulle huulirasvajotainjuttua kun mulla ei ollu mukana kun se pelkasi et mun huulet palaa :) Me nahtiin paljon apinoita. Ne oli niin ihania :) Ne tuli ottamaan kadesta ruokaa :)) aaa apinoita<3 mun pitaa menna sinne uudestaa ja kuulemma kevaalla ku on hienompaa kun mulla ei ollu kameraa mukana :(

Ainii sit maa maistoin sellasta kookosvetta mita ne taalla juo. Siis niit myydaan tuola kadulla ja sit se maksaa 2 realia ja ne ottaa siit jutusta veitsella paan pois ja laittaa siihen pillin ja sit se juodaan. Se on jotai vetta mis on kaikkia hienoja ravintoaineita :D Mut se oli pahaa. Maistu sellaselta maidolta mihin on kaadettu vetta sekaa. :D Siks ma sain sit tavallista vetta :)

Kunhan Alline-sisko tulee toista me mennaa sinne johonki hienoo ostoskseskusshoppailujuttuun mista jo kerroin eile. Jee

Niin ku mun matkatavarat ei oo vielakaan tullu.. :(( nyyh mun kaikki ihanat vaatteet<3 Mut ehka ne tulee huomenna. Ostin eile sellaset farkkusortsit mitka on ehkis hiukka pienet ku niis on lahkeis jotku resorit et kai ne menee Sannin vaatekaappii ku taalt tuun :)

Kerron viela etta kello on taala 6 tuntii vahemman eli nyt vasta 16.47
Hyvaa yota siela kotona<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.