IRC-Galleria

Oopsybear

Oopsybear

mulla ei oo mitää syytä inhoani peittää vedän hihat ylös, poistan korvarenkaat

[Ei aihetta]Tiistai 23.06.2009 23:37

Lats nukkuu :( mä dataan, tai alunperin oli kai tarkotus tsekkail teeveet mut kusin ton teeveen kans jotain. tääl on ollu sinänsä aika jeesii. rahat lopus ku en oo mikää porvari :< ja pitäs vissii junal tulla takas perjantaina ja viel stadista junal kai vantaankoskelle tai bussil klakee, en tiiä vähä aukollinen suunnitelma ja näin. Jussi oli mukava kai kivempi ku edelline, seki oli kyl tavallaan kiva. nornormaali jne.
venailen täs latsin heräämistä. nousin tänää jopa puol ysi ku mentii kaupungin kaut sinille tsekkaa leffoi harrin ja sen kans. se oli kolmas kerta ku lats liikku bussil sjoel, ei kovin lohduttavaa siin vaihees ku kumpikaa ei tienny mil pysäkil pitäs jäädä pois. tsäkäl jäätii oikeel, mut lähettii kävelee väärää suuntaa ja jouduttii soittaa vähä apua. vatsalihakset (no kylkyl) kipeen nauroin vaihteeksi ehkä liikaa ja suhteellisen oudois kohis leffojen aikan, voi johtuu siitä et a) liia vähäset yöunet b) Lats valtaa aina sängyn c) Lats pöllii mun peiton. sitte se kuorsaa nii lujaa et kuuntelen aina ipodia täysillä että pystyn nukkuu. :):) tosin viime yön mä pakenin hetkeks niide parvekkeelle ku se kuorsas nii lujaa :(
niin mä ostin yhden huppari. ja niittivyön ku se edelline on jotenki kummallisesti kadonnu :< se tais hukkuu ms:n keikal ku se oli aika hurja......... jaa no.... sillei et olin eka siin aika takana, siit kyl ois nähny hyvi mut sitte takana olevat alko työntää sitä porukkaa siit etee päi, emmä valita, se oli just siistii mut myönnän et rupes naurattaa ku käännyin tsekkaa kuka on kiinni mun seläs ni joku muija nojaa mmun selkää koko sen painol ja koittaa saada eteepäi sille harmi et oon niin haba etten liikkunu milliikää ;) sitte siit tuli semmone jänskä juttu et eka se ihmismassa meni täysil eteepäi sit sivulle, taakse sivulle etee jne. :Dd siisti voileipäfiilis siin vaihees ku jäin puristuksii kahe ihmise välii ::D
ja tää oli tätä keika alkuu. seuraavaks tajusin et mulla ei hehee osu jalat maaha.
hyvä eiku loistava fiilis, helvetin kuuma ja tsadam mä olinki jo suunnillee keika puoles välis siin neljännes rivis. et en yhtää ihmettele jos se mun valmiiks rikkinäine vyö ois sinne hukkunu ku meinas kengätki lähtee :oo välil oli aika outoo ku tuntu et koht lähtee taju ku ei meinannu saada henkee ja näi mut kehitin siihe iha toimivan keinon. ää yhe biisin aikana mua alko samaa aikaa naurattaa iha vitusti ja sit säälittää ku huomasin hakanneeni jotai tosi lyhyttä muijaa nyrkil päähä vaik kui kaua. se oli vahinko, saatto olla pääkipeen. Mut kyl festarit o enemmä mun juttu ;) ja haluun tänä kesän viel jonnekki festareille :> ruis? joku emt. :) mut haluan.
lalaalalalalal toi ei oo vielkää heränny ;< koitan kehitellä täs viel jotain mut sillä on mun ipodi, en tiiä miksi annoin sille luvan ottaa sen mutta ihan sama koska taidan syödä kohta. ruokaa. ruokaa. ruoka on kiva juttu. mulla ei kyl kovin nälkä oo mut ku ei oikee oo muutakaa tekemistä. tai onhan tää dataaminenkin jees mutta niin ku en tiiä.
hei mulla alkaa koulu jo kymmenes päivä elokuuta vittuu. :( ja mun bussi lähtee joka aamu iha helvetin aikasin. nimipäivälahjaksi herätyskelloja kiitos ;);) TAI OMA BUSSI JA BUSSINKULJETTAJA (ei vanhusta) mä kyl mielellää voisin ajaa ihan itse. mut hei, kartanlukijan paikka ois viel auki, ruoka palkal. hei mun pitäs dataa viel 39 minuuttia ja älkää toki kilpaa mulle puhuko vittu. meen kohta ettii demistä mulle datis seuraa ja sitte miss mixist ja sitte en tiiä kui alas voin vajota ilma et ego alkaa kolhiintuu. tai jos ei haluu dataa nii voi mun kans kyl tulla syömäänkin tai puhuu ruuasta, sitte ku ollaaa syöty muute tulee vaa turha iso nälkä. hei mul oli äske joku idea mut katos. lats kääns kylkee ou je kohta se ehkä viittii jopa herätä. viel 31 minuuttia dataamista. ois mul paljonki sanottavaa mut ei viittis gallerias. ei oo iha mun juttu. Ja sitten meni 80 senttiä purkkakoneeseen enkä edes saanu sitä purkkaa mitä halusin :( ja tajusin että mä en halua ikinä kasvaa vanhaks. ja et vanhuste mielest mä en oo esimerkilline nuori koska mä en käy töissä vaa hengailen. näinmä kuulin bussis tänää :)
24 minuuttii. vitut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.