IRC-Galleria

Oopsybear

Oopsybear

mulla ei oo mitää syytä inhoani peittää vedän hihat ylös, poistan korvarenkaat

[Ei aihetta]Torstai 30.07.2009 02:29

aaaaaaaaa. jeeesi päivä ja tällei yks kokemus lisää oujea. Tuli todettuu parii kertaa taas kui pohjal klake oiskeestaa onkaa. Ei menny muute iha nappii mut siisti reissu silti ku ei sit kuitenkaa päädytty saharaa eikä kyl atlantillekkaa mikä on mulle iha ookoo juttu nyt ku ei tartte hukuttautuu.
Rahat mäkkii ja ruoka mahaa. Kolme tunni unet viime yön mut menoo ei haitannu. Väsyneen ihmisen kans voi tosin olla välil vitun vaikee matkustaa ku ei ne sit iha peril oo dösist ja sillei, mut sekää ei tietty riitä et sekottas ne mieles ku pitää huutaa ku jellona kampin dösäasemal nii et mummot tsekkaa mikä vitu teini täl kertaa pätee frendeillee siit kui se oli oikeest vaik todellisuudes sen väitteet oli perseest.
Mitä muut huomasin tänää, no sanotaa et sen et ilmeisesti dösäkin on joku sivistyny paikka, huomas ku tsekkas aikuiste ilmeit tänää siinä vaihees ku astuttii bussii ja chillisti juteltii ja näin mut vissii mun rennosti ottamine ei ollu vanhempie mielee siin vaihees ku en istunukkaa iha kiltisti siinä penkis. Et tästä mä tein johtopäätöksii et dösäski kuuluis jököttää ku jossai viralliseski tapahtumas.
Nurtsil makoilu on jees.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.