IRC-Galleria

Oopsybear

Oopsybear

mulla ei oo mitää syytä inhoani peittää vedän hihat ylös, poistan korvarenkaat

[Ei aihetta]Tiistai 25.08.2009 00:57

päiv alko e-r-i-t-t-ä-i-i-n hyvin siin vaihees ku tajusin herätykse jälkee et mulla ois viel yks loisto ihana tunti aikaa vedel unii hyväl omaltunnol koska ilmeisesti mä olin puol unes vedelly vaihteeks noit herätysaikoi ja torkkui puhelimee mut hei vituttavinta on se et olin hyvin viisaana, loogisena ja parhaana ihmisen asettanu sen puhelimen helvetin somasti huonee toiseen päähä, tasan nii kauas sängyst et oli pakko nousta sammuttamaan koska mä en aamu-unisen sopulina löytäny siin hädäs mitää kättä pidempää vaik oisin suoraansanottun enemmä ku mielellää nuijinu sen puhelime alimpaa helvettiin, täs tapaukses huonee lattiast läpi matojen seuraks. Hyvi tuskasen viipotin keittiön suuntaa sillä mullahan on selkeesti selkä paskan ja syyst jota mä en iha tiedä ja joka ei oo mulle iha auennu kyljet oli saatanan kipeet ja äänen perusteella jokane ois voinu vannoo et oon pornolinjal töis (Y) seisoin normit kaksikymmentä minuuttia suhteellisen kylmässä syysaamussa moottoritien varressa, poikkeus oli et tänää tuli tapoitettuu siin nelipyöräsii kahdenkymmenen minuutin sijaan kolmekymmentä syystä että dösäni oli myöhässä mistä johtui mukaisa paniikin tapainen hätäännys kun soitin aivan syvästi kiihtyneenä mutsille että dösää ei näy. vissii jotain selvää ilkeyt mua kohtaa se dösä kaarto just sillo tosi khuulisti siihe mun eteen eikä mun auttanu ku puoliks huokasta helpotuksest ja niellä mukavasti paisunu kiukkustumine ja hymyille nätisti sille yrmeälle dösäkuskille joka näytti yhtä haluttomalta ottaa mua kyytii ku mä jäämään siihen dösärille venaa seuraavaa bussia elämänmyönteisemmän kuskin toivossa. koska dösä oli myöhässä, mäkin olin myöhässä. kävelin ku vähintää ku maratoonari jolla on hirveet kiksit ehtii ekan maalii kohti kouluu sinänsä läppä että mulla ei tos vaihees ollu vielkää iha tarkkaa päämäärää mieles, tai tiesin mä mihin mun pitäisi päästä, ainoo vaa etten tienny miten pääsisin. tuli ainaski hyvinkään keskusta tutuks jos ei muut. turistiajelu ens kerral kiitos vaik oonki aika urheilija. mun urheilijan lahjakkuudet pääski testii heti ku jotenki päädyin amikselle ku tuli viesti et tunti ylimmäs kerrokses. Tsiigasin muutama sekunni syväs hiljasuudes sitä vesitornii jonka ylimpää kerroksee mun ois käveltävä. täl kertaa piti niellä se ylpeys et tulisin ees jokseenkin edustavan näkösenä sinne tunnille, senkin jälkeen ku olin kävelly hyvinkään keskustas tuules kaikki päi vittua.
jepajee. suoritin aamuisen urheilusuorituksen kohtalaisesti.
itse päivä meni ihan rrennosti. ruokkiksel jätskil ku luulin ettei mul oo varaa ostaa muut.
kyyti koulu jälkee dösärille oli enemmä ku jees. tykkään siit autost :D
dösäril ei jaksanu hengaa päädyin pariinki kertaa ässää ku tajusin että mulla oliki rahaa ja päivä hetkelline pelastus oli se et mun ei tarvinnu jäädä täl kertaa venaa rajamäelle 55 minuutiks dösää et pääsisin klakee:--Dd sampo kyyti on ihan jees tosin en päässy silkää ku perttulan amikselle asti ja venailin siel sit iha mukava ajan dösää jol pääsis keskustaa. ajankuluks yritin kovasti saada ihmisii ulos. se ei menny ihan nappii mut iha sama. ale oli kiva ja oli vastassa mua dösärillä. kiva kiitos. sitte löyty henkka iina joonas kiva kiitos. rollssiin syömään söin esim. PALJON.
ja huomenna en tiedä mitä minä teen.

14.9 kuka uskaltaa asettaa päänsä ja siihen kuuluvat ulokkeet, pääasiassa hiukset, mun käsittelylle, pitäs tehä tasausleikkaus :
)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.