IRC-Galleria

Ophiuchus

Ophiuchus

Kumivaate on periaate.

[Ei aihetta]Torstai 21.08.2008 17:48

Näin sitten niin spuukia unta viime yönä. Ehdin sen jo tänään koulussa kertoon varmaan kolmellekytätuhannelle kaverille mutta kerrataan se nyt tännekkin vielä.

Joo eli olin siis siinä unessa joku ihme ninjataistelija ryhmän jäsen ja siis siinä oli pelkkiä naisia ja osa niistä oli myös meiän koulusta. Ainakin Linda ja Kirsikka siä oli mun joukoissa. No meiän piti sit tapella sellasta toista naisjoukkoo vastaan ja me mentiin semmoseen maanalaseen huoneeseen joka oli täynnä sameeta vettä silleen että oli ehkä puoli metriä ilmatilaa sielä. No se toinen ryhmä odotti meitä sielä vedessä ja me sit hypättiin sinne sekaan ja alettiin hakkaan toisiamme. Sit mua yritettiin koko ajan hukuttaa ja muistan vaan että mä olin siä veden alla ja hakkasin ja potkin niitä naisia ihan vitusti ja sit aloin vetään niiltä niskoja nurin silleen että ne sit kuoli siihen. Tapoin ihan sika monta tyyppiä ja sit mua vastaan tuli tappeleen semmonen korealainen tyttö joka oli sen niiden ryhmän pomo. No se alko sit kuristaan ja hukuttaan mua ja olin jo ihan henkihieverissä sielä mut pääsin jotenkin irti siitä ja aloin paniikissä potkiin sitä korealaista naamaan ja sit aattelin että noni se kuoli kun se uppos sinne veteen ihan elottomana.

Jatkoin siinä sit vaan tappelemista ja olin ihan sika kovis kunnes huomasin että se korealainen seuras mua silleen niinku jotkut krokotiilit kurkkii niin että vaan silmät on vedenpinnan yläpuolella. No menin ihan paniikkiin kun pelkäsin että se alkaa taas kuristaan mua ja lähdin sitä karkuun ja olin jo pääsemässä sellasen betonikorokkeen päälle mut se sai mua jalasta kiinni. No mä sit näppäränä potkasin sitä taas naamaan aloin hakata sen päätä siihen betonikorokkeeseen ja huusin kavereita apuun. Kukaan ei kuitenkaan uskaltanu tulla auttaan ja sit samalla huomasinkin että se jota hakkasin siihen betoniin olikin meiän koulusta yks Aino (sori Aino että tapoin sut mun unessa:D) ja sen kallo meni ihan sirpaleiks ja olin vaan että mitä vittua. No me sit voitettiin se taistelu koska mä olin tappanu sen niiden pomon (eli Aino/korealaisen). Sit mä keräsin Ainon kallon sirpaleet sellseen vihreeseen pussukkaan jota mä sit kannoin kaulassa voitonmerkkinä.

Juuh, että semmonen uni. Ja mä en ees suostunu eilen kattoon Urband Legendsiä Villen kanssa kun mua pelotti liikaa. WTF?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.