IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Mitapa tuumasi naapuri?Maanantai 29.06.2009 19:10

Meijan takapihalla, tai siis itse asiassa puutarhassa oli nyt eilen "Splash Partyt".. ELi siis ulkosalla oli kolme uima allasta ja kylaan oli kutsuttu liuta lapsia ja niiden vanhempia. Loppu tuloksena meilla oli omat lapset ja nelja vierasta, mun host mamat ja mina..Kaikilla oli huippu hauskaa ja ilma oli kuuma! Syotiin bonbonseja ja juotiin mehua ja pidettiin hauskaa vesipyssyjen kanssa :) Mut niinkun otsikko viittais, kun tuli ilta ja meita oli enaa vaan meijan perhe ni kaytiin hostien kanssa yksitellen vaihtaas uikkarit paalle ja hypattiin koko perhe lapsineen aupaireineen paivineen samaan pikku altaaseen ja naureskeltiin kovaan aaneen :) Ma luulen etta naapuri on tuumaillu jotakuinkin nain; altaassa makaa kaksi vitivalkoista lesboa ja niiden kaksi tummaa kiinalaislasta seka niiden kauniisti ruskettunut aupair ja ne nauraa yhdessa.. Onko kuvassa jotakin vikaa?

Taalla kelit on suosinu koko viimeisen viikon..Nyt on jo niin kuuma ettei ulkona voi edes olla!Ma olen ottanut torstaista asti aurinkoa ja olen ruskettunut siis ihan hyvin..J

Kahen viikon paasta tulen siis jo kotiin!!!Ihanaa..Ootan jo kovasti et naan Jannen ja Rocan ja porukat ja siskot ja kaikki mun ihanat ystavat..Seka tiettyja kaupasta saatavia tarvikkeita olis jo kova himo!!!!!!

Kohta hakee nelja vee koulusta ja sit uimaan,kuus vuotias on maman kanssa merella kouluretkella ja tulee vasta myohaan!!ihanaa kun on hiljasta ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.