IRC-Galleria

Kaytiin eilen Asamin kanssa Watsonilla ostamassa hiusgeelia ja vanupuikkoja, ja huomattiin etta koko kaupunki haluaa myos samaan paikkaan samaan aikaan..Jessus mika ryysis siella oli,koska kiinalaisten uusi vuosi tulee ensi kuussa!

Onneks me paastiin sielta ihmisten aikaan pois ja mun rakkaus beibe soitti mulle Suomesta,ihq!!!!!Muutkin saapi soittaa,vinkki vinkki..Onko mulla siella enaa kavereita ku ketaa ei mailaa mulle?

Soin eilen jaateloa ja voin sanoa etta oli namia,vaikka ne koristeleekin joka ruoan persiljalla :) Ja eilen paistoi pitkasta aikaa aurinko,ihanaa nauttia vapaapaivasta ulkosalla..Itse asiassa nytkin mollottaa mut lampotila ei oo kerenny nousta kovinkaan paljoa,kiina on hidas paikka..

Tytot ja pojat,olen paattanyt hankkia lapparin itselleni ja kiinalaisen liittyman jotta voimme pitaa yhteytta enemman,ja normaaleihin aikoihin,kun se kahdeksan tunnin aikaero rasittaa niin kovasti kaikkia!!

Kolleekalta varastettiin eilen rahapussi sen kasilaukusta mika oli sen nenan alla koko ajan ja muaki on varoteltu kovasti noista varkaista,ne myos vie korut paalta kun katot toiseen suuntaan mutta onneks mulle ei oo tapahtunu mitaan vakavaa,tai edes lahelta liipannu..osaan huolehtia kamoistani hitusen paremmin enka koskaan edes kanna rahaa mukana,vaan pankkikortti on tiukassa taskussa jossa tunnen sen koko ajan,sama homma koskee muitakin arvoesineita..en koskaan lahen ulos kaikki killuttimet kaulassa tai korut korvissa koska tiedan kuin se houkuttelee koyhia ja vahaosasempia siihen ymparille..mutta silti pitaa olla varovainen!!!!

Ottakaas taas yhteys ni tiedan etta ootte elossa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.