IRC-Galleria

Päivis

Päivis

Päivis - HollowB55 @ battle.net/Ingress
Koska haen taidealoille, minua vaivaavat ennakkotehtävät. Aikatauluni nyt keväällä oli täyttä piinaa, mikä nyt alkaa hellittää.
Ensinmäinen hakupaikkani oli Taideteollinen korkeakoulu, minne pyrin elokuvaohjaajan linjalle. Laajin ennakkotehtävä sinne oli kuvata lyhytelokuva, kaksimiinuuttinen. Syksyn aikana kirjoittelin itseäni ylioppilaaksi, luin kirjoituksiin, tein yhden lopputyön, yritin tehdä diplomin mutta aikatauluni söi sen, aikataulun kiristyessä luovuin aikeestani hakea Teateri korkeakouluun. Kuvasin elokuvaa kasaan aikoina joina ehdin, enkä tuona aikana keksinyt yhtään mitä tekisin ennakkotehtäviin 1,2 ja 3.
1. Kirjoita omaelämänkerta 1 sivu
2. Kerro yhdellä valokuvalla emotonaalisesti voimakkaasta hetkestä elämässäi.
3. Tee valokuvasarja 4-6 kuvaa aiheesta "taistelu".

Viimeinen palautushetki näille kaikille oli perjantaina 31.3 2006 klo 16:15 Taideteollisen eteiseen.

29.3-Keskiviikkona siivosin tietokoneeni, heitin sieltä kaiken mitä irti sain, ja laitoin elokuvamatskut sisälle. Yöllä opettelin käyttämään 12 kerran free trial äänieditointiohjelmaa.
30.3-Torstaina aloin suoraan editoimaan elokuvaa lähes non stoppina heräämisestä klo 11-03. Menin nukkumaan tuolloin saatuani tekeleen valmiiksi.
31.3 klo 7:00
Heräsin, join kupin teetä ja aloin pohtimaan miten ja missä tehdä loput tehtävät. Luonnostelin emote kuvan idean ja menin pihalle kuvaamaan sitä.
Tarkoitukseni oli ehtiä klo 12 junaan, joka veisi minut Helsinkiin missä voisin itse paluttaa tehtävät ilman postin välikättä.
Klo 11 menin kauppatorille, matkarahat, kamerajalusta, kamera ja iBook mukanani. Kiertelin, mietin valokuvasarjaa. Menin kahvilaan luonnostelemaan, kuvasin sen ja suuntasin lähimpään ja tutuimpaan valokuvakehitys liikkeeseen. Laitoin tietokoneen luvankanssa syrjäiselle tiskille. Siirsin kuvat kamerasta siihen, muokkasin ne oikeaan kokoon, lisäsin canvas reunat ja kehitytin kuvat. Kun olin valmis, kello oli 12:30
Jouduin ottamaan seuraavan junan, joka lähti klo 13:00 saavuin asemalle vähän ennen junan lähtöä. Ostin liput, menin junaan ja kahden tunnin matkan aikana kirjoitin elämänkertani yhden sivun muotoon.
klo 15:00 juna saapui Helsinkiin.
Tilasin taksin, ja ajoin taideteolliseen. Astuin sisälle klo 15:20
Pyysin saada tulostaa elämänkertani jostain klo 15:30 löysin paikan.
Ilmaantui tekninen virhe jota ratkottiin klo 15:46 asti. Sinä aikana minä leikkasin valokuvista reunat ja liimasin tehtäväpaperiin.
15:48 siirryinn toiselle työpöydälle, koska toimisto mistä printtaus hoidettiin meni kiinni. Sain tulosteet haltuuni.
Kirjoittelin nimiäni tehtävien taakse, laitoin ne asianmukaiseen kirjekuoreen. Täytin hakemuspaperin yhä vapisevimin käsin, laitoin senkin kirjekuoreen. 16:06
Kysyin ohitse kulkevilta suuntaa alas, kesti tovin saada reitti selväksi. Lähdin harppomaan osoitettuun suuntaan, kello oli jotain.
He sanoivat "Eikös aika oleaika vähissä?"
-Aika, on se aika... hihkaisin takaisin.
Tepastelin rappuset alas, saavuin eteiseen. Siellä oli kärry täynnä samankokoisia C3 kirjekuoria. Kysyin ehdinkö vielä, kuulema ehdin. Otin kynän ja kirjoitin nimeni ja opintosuuntautumiseni kuoren kanteen. Laitoin kuoren kärryihin, jotka lipuivat pois.

Lahjoitin kuvasarjassakäyttämäni pajunkissa nipun heille ja lähdin seikkailemaan keskustaa kohti, varsin euforisessa tilassa.

Selvisin kiirastulesta.
Ehkä tein joitakin virheitä siinä kiireessä, mutta sitähän minä en saa koskaan tietää. Olipahan varsin mielenkiintoinan ja euforinen päivä!

Kohti jotain hyvää ravintolaa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.