IRC-Galleria

Päppänä

Päppänä

JYP ♥ ON SUOMENMESTARI!

Kyllä taas.. Tai sitten ei.. Keskiviikko 06.02.2008 19:32

Maanantai: Töistä lähdin Mikon kyytillä Killerille raveihin ja kavereita siellä tuli bongattua.. Kolme Timpan kasvattia juoksi, tuloksena 1 voitto, 1 6. sija ja 1 7. sija. Ja kaverin heppa voitti kans ihan suur yllättäjänä VeeNelkussa (psst. Johanna.. ;D ).

Tiistai: Ei oikein mitään sen kummempaa tapahtunu. Töiden jälkeen tunnin verran odotin Eetua, jotta se tulis hakkee mua kotiin.. Timpalla kattelin telkkua ja varmaan oli kuumetta, ko paleli niin vietävästi. :'( Apteekin ja Lidln kautta kotiin ja syömään, tallille.. Turha päivä..

Keskiviikko, eli tämä pvä: Töissä tuli taas oltua ja siinä useamman otteeseen ko kärryillä taas vaihteeksi istuin, mietin syntyjä syviä. Niin kyllä tympäsee takasin koulun penkille lähtä, ettei kyllä sitten yhtään kiinnostais..! Sehän se onkin nyt oikein ongelma, kun ei tiedä mitä sitä tekis, ko on niin monta eri vaihtoehtoa.. Joko menee kouluun ja on siellä loppuun asti (siis vielä kolme pitkää vuotta edessä ja samaa paskan kertausta, mitä perhossa jo opetettiin..). TAI pitää esim. syksystä välivuoden ja lähtis vaikka töihin, vaikka Italiaan.. Mikko jo mulle paikankin tietäis.-. :) Ja ei sitä ikinä tiedä, jos jäis vaikka sinne.. TAI sit lopettais tuon koko paskan ja menis johkain oikeisiin töihin, sillä ei Suomessa paska palkalla ainakaan hevoshommat oikeesti kiinnosta, ellei sit ole joku OIKEASTI tasokas paikka, jossa paskanlappaajaakin arvostetaan.. (Joo, niin vissiin.. Sellasta paikkaa olekaan.) Tai sit jos menis oppisopimuksella ja alkais opiskeleen jotain OIKEASTI hyödyllistä alaa, tietäis vaan mikä se olis, sillä pitäishän sen itteäkin kiinnostaa, että sitä mielii tehdä.

MUTTA KYSYMYS KUULUU: MITÄ TEHDÄ, MITÄ TEHDÄ??!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.