IRC-Galleria

mä en kerro tänää mitään mitä siel erityisemmi tapahtu,mut sanon sit huomenna.mut kerron nyt sen vitun punasen kortin syyn:

jo eilen joku fc kangassalo,oli alkanu aukoo meille päätään,ja me melkee hakattii ne,kunnes meijä valkku sano et säästäkää energianne huomiseks,ja näyttäkää huomenna pelis se.
sitte mentii kentälle ja ne heti alko aukomisen: Empun naaman ruhjo nappiksilla,auko siin päätään, JA VITTU AUKO MULLE JA ALKO" DISSAA" MUA JA MUN VITUN " ASENNEONGELMAA"


Ja ku vedin yhe vvedon vähä väärää paikkaa,se muijja oli sanoo mulle" aika hyvi vedit" ja tiesin et se loppu siihen.JA AINIIN! sill yhel muijal oli kädes pinkki kipsi,ja se veti siel sivurajoja ja pelas siel!!!!!!! mikä feikki paska,mun teki mieli khyl ite ruhjoo sen feikin käsi murtumispisteeseen.

Noniin,sit peli loppu ja menin sinne "kättelee" mä en kättely niit,kävelin ohi, ja se muija sano "no hey mikä su vitun ongelma o?" no vastasin et sun naama,ja aloin siit haukkuu siit vitun huoraks ja et haluutsä sit tapella tän pelin jälkee oikeesti,ja et voin murtaa sun käden oikeeSTI.ja TIETENKIN se homo puolueellinen tuomari kuuli sen, vaikka peli oli jo loppunu,ja tuli mun eteen ja näytti mulle sen ruman vitun ärsyttävän PUNASEN!


pelin jälkee olin menos niitte luo,lyömää sitä,ja tietenkin mirjam ei päästäny,joten khyl siin kyyneet valu ku ne dissas meit. mut mä ainaki tiedän sen että,mä taisten mun jengin ja itseni puolesta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.