IRC-Galleria

Kyllä, se on siinä hurja teini-idoli! Muistutat Negativen Jonne Aaronia (:D Älkää viittikö, antakaa joku toinen vertauskohde...), lähinnä huimien tempaustesi takia. Elämä on heitellyt sinua, mutta olet selvinnyt yhtenä kappaleena, aivan kuten perhetukikeskuksessa nuoruutensa viettänyt Jonnekin.

Jonne tiesi haluavansa rock-tähdeksi jo teininä, ja miehen ensimmäinen oma kappale syntyikin tämän ollessa 12-vuotias. Hän on todennut "kitaran pitäneen hänet poissa pahoilta teiltä", mutta olleensa silti jo ala-asteella "tupakkaa polttava pahis". Pahista löytyy sinustakin, ainakin vastaustesi perusteella! Ettei vain hurja rock-elämä olisi haaveissa vieläkin?

Muutama vuosi sitten Negative kohautti kansaa antamalla oululaisen hotellin televisiolle kenkää ikkunan kautta. Myöhemmissä tempauksissa on tuhottu ainakin irtaimistoa ja yksi kokolattiamatto. Sinunkin hurja puolesi pistää välillä ranttaliksi, ja kun niin tapahtuu, alta pois! Pesunkestävä starailu ja juomien vaatiminen takahuoneeseen on juuri sinun tyyliäsi.

Hurjat puolesi: riehakkuus, staran asenne, spontaanisuus

Rokkarin takaa paljastuu: elämää kokenut tyyppi, joka tietää, mitä tahtoo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.