IRC-Galleria

P4ris

P4ris

shut up and drive

Päikkä jälleen jossain takana..Perjantai 11.07.2008 23:40

..ja edelleen hinkulassa!

viikko oli mielenkiintoinen,varsinkin sen osalla että taisin olla melkeen kaikki orien hyppyytykset katsomassa tai koppaamassa,vaikka kirsí kovasti puhu et en sais.. :D mut pitihä mun nähä,you know,miehet :D

Ja kun noista puuhista on päässy,nii masa on ollu aina ykkösenä listalla!Pakko kehasta et on lihakset hyvässä kunnossa,vielä kiitos paulalle hyvästä hoidosta starttiin! <3 ja vielä huomenna ukolle penisilliiniä,sitte loppuu kuurikin,viimein. On vaa ollu jännää tuo pistäminen,pientä piikkipelkoa tunteva tyttö kun olen. Mutta kyllä sä osaat,niikö kirsi totes tänää. kai mä sit osaan ku hevonen vielä elossa,ja itekki jollai lailla..

tylsä vkl edessä,ainoot pikku säteet on masalla ajaminen,siinä ne tais ollakki..ehkä käyn shire-prokkista lellimässä ja vihtorilla ajamassa. kotona olis enemmä tekemistä..

ja sinne meni mun bodenin reissu..mä alan uskoa et maailmassa ei oo yhtää tervettä hevosta,ja jos on, ni meille ne tuu koskaan..surkeus!pistettää toivo sitte miraan,ja kepuun..sonja ja peepee tulee joskus,jos tulee..

mutta menen syömään suklaa jäätelöä ja miettimään miten parannan maapalloa ja pelastan oman elämäni..

kuittaus,kiitos..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.