IRC-Galleria

P4ris

P4ris

shut up and drive

maailman oudoin olo..Lauantai 30.05.2009 02:16

ku on semmone pirun onnellinen,semmone et wau,this is it!!mutta heti perään iskee semmone et ei tajua..tässäkö se nyt oli`?

kaksi vuotta hinkulaa,ja maailman paras viimeinen-virallinen-"koulupäivä" tupamäessä,kaksin suskin kanssa..uskomaton päivä,vielä kolmelta olo oli ihan epätoivonen,et päästään ehkä seittämältä töistä..

Mutta päivä oli sen arvoinen,sai aloittaa onnin kanssa!musta tuntuu et onni ties et tää oli viimenen yhteinen lenkki,oli niin nätisti..kyyneleet tuli silmään heti ku päästiin pihasta pois,se ääliö,harvinaisen tyhmä ja täysin pöhelö ori anto mulle paljon,enemmän kun moni muu..ennen kaikkea sen luoton itseensä,et pystyy tähän kuha vaa tahtoo tarpeeksi!!ja sen kaikkein tärkeimmän,rakasta toista sellasena kun se on,niin sekin rakastaa sua!onni teki sen,kiitos pikkuiseni!

Toinen jota pitää kiittää on antti..pahimmillakin hetkellä se luotti,usko et pystyy hoitamaan homman,ja anto sellasia tehtäviä mitä kukaan muu olis antanu..vireellä ajo!!se oli kans semmone kokemus mitä en unoha koskaan,saati se itseluottamus joka sen jälkeen tuli..semmone olo et seuraavaks kokeilen lentää,ja sitte mä kans lennän koska mä pystyn siihen jos haluan..kiitos,sanat ei riitä kertomaan!!

Mutta se joka ansaitsee kaiken mitä mä olin kuusi viikkoa,oli yksin ja ainoastaan Assi, se pieni tamma josta kukaan ei tykänny..se liian lihava,liian laiska,liian kaikkea negatiivista..se on just kun minä,kun ymmärtää vähän,alkaa näkemään kokonais kuvan,sen mitä on sisällä,mitä kaikki ei saa nähä!!se tamma näki,ja se oli siinä,melkein kuin tyyne..minä haen assin kotia sieltä,ja sillä selvä!!

Nyt on sikaväsyny olo,pakko mennä nukkumaan,vaikka tiedän et aamulla kaduttaa kun pitää pakata,tehä kaikki valmiiks ja käydä suihkussa..ja taas tulee kiire vaikkei ole mitään virallista aikataulua,mutta kiire on vakio!!mutta väsymys vie tänää voiton!

Huomenna vieremälle!! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.